جهان

استیو جابز تحت نظر FBI بود

“اف. بی. آی” پرونده ای محرمانه متشکل از ۱۹۱ صفحه را منتشر کرد که نشان می دهد استیو جابز در سال ۱۹۹۱ تحت نظر سازمان پلیس فدرال آمریکا بود. به گزارش خبرگزاری مهر، “اف. بی. آی” در سایت خود پرونده ای ۱۹۱ صفحه ای را منتشر کرد که نشان می دهد شاید استیو جابز در …

“اف. بی. آی” پرونده ای محرمانه متشکل از ۱۹۱ صفحه را منتشر کرد که نشان می دهد استیو جابز در سال ۱۹۹۱ تحت نظر سازمان پلیس فدرال آمریکا بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، “اف. بی. آی” در سایت خود پرونده ای ۱۹۱ صفحه ای را منتشر کرد که نشان می دهد شاید استیو جابز در کمد خود تنها رویاها، ایدئولوژیها و جذبه های خود را پنهان نمی کرد بلکه داستانهایی از مصرف مواد مخدر و رفتارهای ناجوانمردانه و غیرصادقانه ای را هم مخفی کرده بوده است.

برپایه این اسناد، در سال ۱۹۹۱ استیو جابز به عنوان یکی از پتانسیلهای مطلوب برای ورود به بدنه دولت و قرار گرفتن در پست مشاور صادرات “جورج بوش پدر” مد نظر قرار گرفته بود و به همین علت، رئیس جمهور وقت آمریکا تصمیم گرفت وی را تحت نظر بگیرد تا شاید بتواند چند مورد پنهان در کمد خانه اش پیدا کند.

همچنین در سال ۱۹۸۵ یک اخاذ از جابز خواست که یک میلیون دلار به حسابش واریز کند و اگر بنیانگذار اپل این کار را انجام نمی داد با یک حادثه بمبگذاری در خانه اش مواجه می شد.

زمانی که ماموران فدرال استیو جابز را تحت نظر گرفتند وی دیگر رئیس اپل نبود. درحقیقت، در همان سال ۱۹۸۵ اپل به دلیل یک درگیری داخلی با هیئت مدیره کوپرتینو این شرکت را ترک کرد و تا سال ۱۹۹۶ به آن باز نگشت.

براساس گزارش نیویورک تایمز، به هرحال در این پرونده هیچ نوع خاصی از حمله به بنیانگذار اپل مشاهده نمی شود و تنها نگرانی از گذشته وی به ویژه مصرف مواد مخدر و ماده توهم زای “ال. اس. دی” ذکر شده است.

همچنین، در این پرونده از ۱۵ نفر از دوستان، همکاران و کارمندان استیو مصاحبه شده است و این شاهدان از جابز به عنوان “مردی که آماده تحریف واقعیت و دور زدن حقیقت برای رسیدن به اهداف خود است” یاد کرده اند.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا