افزایش تعرفه اینترنت ثابت؛ مخابرات: کمتر از ۱۰ درصد سود می‌کنیم

شرکت مخابرات ایران در واکنش به اخبار منتشرشده پیرامون افزایش نرخ اینترنت ثابت، با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس، درباره جزئیات آثار مالی حاصل از اصلاح اصول تعرفه‌گذاری اینترنت باند پهن اعلام کرد تغییرات مذکور به صورت تدریجی اعمال خواهد شد.

محمد جعفرپور – مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- هفته گذشته در نامه‌ای خطاب به رییس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار، درباره آثار مالی تغییرات تعرفه اینترنت باند پهن توضیح داد.

در این نامه آمده است: با توجه به اخبار منتشره در فضای مجازی درباره افزایش نرخ اینترنت ثابت، براساس مصوبه شماره ۳ جلسه شماره ۳۲۹ و مصوبه شماره ۲ جلسه شماره ۳۴۹ کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، تغییرات ایجاد شده صرفاً در خصوص اصلاح اصول حاکم بر تعرفه‌گذاری اینترنت باند پهن است.

همچنین در این نامه با اشاره به مجوزهای شماره ۱۰۰/۰۵/۲۳۲۴۹۷ تاریخ ۱۴۰۵/۰۲/۳۰ و ۱۰۰/۰۵/۳۵۰۰۳۸ تاریخ ۱۴۰۵/۰۳/۲۴ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و با توجه به لزوم بررسی آثار مالی تغییر سبد سرویس‌های باند پهن، اعلام شده است که بر اساس مصوبات و با لحاظ ترکیب فعلی مشترکین، ساختار سرویس‌های جدید، الگوی مهاجرت مشترکین به سبد سرویس‌های جدید و تغییر رفتار خرید ترافیک اضافه توسط بخش کوچکی از مشتریان، پیش‌بینی می‌شود اجرای این تغییرات تا پایان سال ۱۴۰۵ منجر به افزایش کمتر از ۱۰ درصد در درآمد سرویس‌های مذکور شود.

در ادامه این نامه تاکید شده است که تحقق آثار مالی مزبور به صورت تدریجی و متناسب با فرآیند جایگزینی و انتقال مشترکین به سبد جدید خدمات خواهد بود و بخش عمده اثرات درآمدی طی ماه‌های آتی و با تکمیل تدریجی مهاجرت مشترکین نمایان می‌شود؛ بنابراین انتظار نمی‌رود افزایش مذکور به صورت آنی و در کوتاه‌مدت محقق شود. همچنین برآوردهای انجام شده نشان می‌دهد آثار کامل این تغییر طی حدود ۹ ماه آینده در درآمدهای عملیاتی سرویس‌های باند پهن منعکس خواهد شد.

واکنش شرکت مخابرات به اصلاح تعرفه‌گذاری اینترنت

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا