آموزش هوش مصنوعی در مدارس غیردولتی آغاز شد

آموزش هوش مصنوعی در مدارس غیردولتی آغاز شد/ یک میلیون دانش‌آموز در طرح مهارت‌های عمومی شرکت کردند.

احمد محمودزاده، معاون وزیر آموزش و پرورش، در ابتدای سخنان خود با اشاره به ضرورت توجه به حوزه هوش مصنوعی در نظام آموزشی، اظهار داشت: بزرگترین و مهم‌ترین سرمایه برای عرصه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و حتی نظامی، سرمایه انسانی است. اگر این سرمایه به خوبی تقویت شود، پیشرفت متعالی، توسعه و بالندگی کشور محقق خواهد شد.

وی با تأکید بر همسویی دستگاه‌های مختلف در این مسیر، افزود: وزارت ارتباطات، معاونت علمی و سایر نهاد‌ها باید دست به دست هم دهند تا انقلاب آموزشی در کشور شکل بگیرد. بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سرمایه کشور را سرمایه انسانی می‌داند و نقشه جامع علمی کشور نیز بر این موضوع تأکید دارد.

محمودزاده با اشاره به ویژگی‌های مدرسه پیشرو برای آینده، تصریح کرد: مدرسه‌ای که برای آینده طراحی می‌کنیم، باید یادگیری مسئله‌محور و پروژه‌محور داشته باشد. پرسشگری، تفکر انتقادی، خلاقیت، خلق فناوری و طراحی راه‌حل‌ها، سواد داده و هوش مصنوعی، یادگیری شخصی‌سازی شده و هوشمند و آمادگی دانش‌آموزان برای زندگی و مشاغل آینده، از شاخص‌های این مدرسه است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اعلام اجرای طرح ملی مهارت‌های عمومی هوش مصنوعی، گفت: امسال در گام اول، بیش از یک میلیون نفر از دانش‌آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم تحت این آموزش‌ها قرار گرفتند. پایه‌های یازدهم و دوازدهم نیز به این چرخه اضافه خواهند شد و سال آینده، پایه‌های دهم نیز وارد طرح می‌شوند. در گام بعدی، به سمت پایه‌های ابتدایی حرکت خواهیم کرد.

وی با اشاره به توانمندسازی معلمان، خاطرنشان کرد: نزدیک به ۲۰ هزار نفر از معلمان و همکاران ما در سراسر کشور در مدارس غیردولتی، آموزش‌های کاربرد هوش مصنوعی را دریافت می‌کنند. همچنین در مدارس دولتی نیز نزدیک به ۱۰۳ هزار نفر در ۹۵ هزار آموزشگاه تحت پوشش قرار گرفته‌اند. در مجموع، امروز ما کاربران آموزشی داریم که در فضای هوش مصنوعی و استفاده از فناوری‌های نوین تلاش می‌کنند.

محمودزاده با اشاره به برنامه جشنواره تابستانی، اعلام کرد: در پایان تابستان، از میان یک میلیون دانش‌آموز، هزار نفر به عنوان دانش‌آموزان برجسته در حوزه مهارت‌های عمومی هوش مصنوعی انتخاب می‌شوند تا بتوانند وارد اقتصاد دیجیتال شوند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر نقش مدارس سما، تصریح کرد: انتظار ما از مدارس سما این است که همه دانش‌آموزان خود را به این آموزش‌ها وارد کنند. با توجه به اینکه حدود ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در مدارس سما داریم، باید از فرصت تابستان نیز برای آموزش استفاده کنیم.

وی با اشاره به برنامه‌های سال آینده، گفت: برگزاری دوره‌های آموزش مربیان از فرصت تابستان باید برای مهر ۱۴۰۵ و ۱۴۰۶ استفاده شود. سال تحصیلی گذشته به دلیل فضای جنگ و شرایط روانی، آموزش‌های حضوری با چالش مواجه شد، اما برای سال تحصیلی آینده، آموزش به صورت کاملاً چهره‌به‌چهره و حضوری طراحی خواهد شد.

محمودزاده در پایان با قدردانی از زحمات مسئولان سما و دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: عنصر اصلی تربیت و آموزش در مجموعه علمی سما و دانشگاه آزاد اسلامی، معلمین عزیز هستند. امیدواریم با حمایت‌های لازم، گام‌های بلندی در جهت توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای کیفیت آموزشی برداریم.(آنا)

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا