ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

انتقاد مخابرات از شهرداری‌ها در طرح توسعه فیبر نوری

| چهارشنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۳۳ ب.ظ | ۰ نظر

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: برخی شهرداری‌های کشور اجازه حفاری فیبر نوری را نمی‌دهند یا مبالغ بالایی طلب می‌کنند که برای حل مشکلات مردم، باید نگاه درآمدزایی آنها به این موضوع منتفی شود یا به حداقل ممکن برسد.

 محمد جعفرپور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها از طرح‌های اساسی شرکت مخابرات است و ما عدد یک میلیون اتصال در سال را در سراسر کشور هدفگذاری کردیم که با سرمایه گذاری در این حوزه و بسیج همه امکانات به این عدد می‌رسیم.

وی گفت: قطعا حجم قابل توجهی از این اتصال در تهران است و با توجه به نیازمندی و جمعیت بالای تهران این برنامه در تهران به صورت فشرده‌تر اجرا می‌شود و برای تهران روزانه هزار اتصال فیبر نوری هدفگذاری شده است که در سال گذشته ۶۰ درصد این برنامه محقق شد.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا زمان انتظار مردم برای فیبر نوری طولانی است و بر اساس وعده‌های داده شده این خدمت به مردم واگذار نیم شود؟ افزود:در سال‌های گذشته توسعه مناسبی در حوزه ارتباطات سالم انجام نشده است و علل بسیار متفاوتی دارد که یکی از ان علل این است که توسعه تلفن همراه به سرعت انجام شد و شاید آن زمان نیازی به توسعه ثابت احساس نمی‌شد، اما آینده نگری رخ نداد در حالی که در بسیاری از کشور‌ها، بحث توسعه ثابت در کنار همراه، همزمان دیده شده است و اساسا ۷۰ درصد از نیاز مشتریان روی توسعه ارتباطات ثابت و بقیه روی ارتباطات همراه است، اما در ایران بیشتر از ۷۰ درصد نیازمندی مشتریان روی ارتباط همراه است که باید تصحیح شود، زیرا مشکلات ارتباطی و نارضایتی برای مردم ایجاد می‌شود.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: در بحث توسعه خدمات ثابت، ارائه خدمات به مردم وظیفه ماست، اما بعضا مشکلاتی وجود دارد و برخی دستگاه‌ها مقاومت‌هایی می‌کنند که خدمت رسانی را کند می‌کند و از مسئولان تقاضای همکاری دارم.

جعفر پور با اشاره به این که توسعه فیبرنوری نیازمند حفاری است افزود: شهرداری‌ها در برخی شهر‌ها همکاری خوبی ندارند و بعضا اجازه حفاری نمی‌دهند یا مبالغ بسیار بالایی را مطالبه می‌کنند که توجیه اقتصادی برای هیچ اپراتوری ندارد و این موضوع به نوعی خودتحریمی و جلوگیری از ارائه خدمات به مردم تبدیل شده است که باید حل شود تا بتوانیم بستر‌های توسعه اقتصاد دیجیتال را در کشور ایجاد کنیم.

وی گفت: بدون توسعه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها، توسعه این صنعت و رشد اقتصادی بسیار کند خواهد شد.

جعفرپور در پاسخ به سوالی مبنی بر این که مگر این موضوع با نامه نگاری‌های وزارت خانه‌های ارتباطات و کشور حل نشده است؟ افزود: رایزنی‌های همه جانبه‌ای با وزارت کشور و دستگاه‌های مربوطه داریم و وزارت ارتباطات بسیار از این موضوع حمایت کرده و پیگیر است تا در صدور مجوز‌های حفاری، تسهیل ایجاد شود، اما این سیاست یکپارچه هنوز به شهرداری‌ها ابلاغ نشده است و باید در کشور این تصمیم گیری اتفاق بیافتد که آیا می‌خواهیم توسعه فیبر نوری داشته باشیم و مشکل اینترنت را حل کنیم یا نه؟ اگر قرار است این اتفاق بیافتد درآمدزایی شهرداری‌ها از حفاری فیبر نوری باید منتفی شود یا به حداقل برسد تا اجرای این طرح برای اپراتور‌ها توجیه اقتصادی داشته باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">