ضربه یگانهای سایبری ایران به اهداف غرب
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: گزارشی منتشر شده مبنی بر اینکه از موفقترین و پیشروترین کشورهایی که در جنگ سایبری به اهداف غرب آسیب زده یگانهای سایبری ایران است.
جوان آنلاین: سردار قاسم قریشی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در چهارمین همایش سالانه مسئولان مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر کشور، اظهار کرد: دیروز یا در ۲ روز گذشته گزارشی را یک سازمان مربوطه در آمریکا منتشر کرده که از مسئولین آمریکایی در مورد جنگ سایبری مطرح شده که از موفقترین و پیشروترین کشورهایی که در جنگ سایبری به اهداف غرب آسیب زده و توانسته موفقیتی به دست آورد یگانهای سایبری جمهوری اسلامی ایران است.
وی افزود: این گزارش واقعیت دارد و حتی بخشهایی از آن را نگفته است یعنی ابزار و زمینه لازم فراهم است تا بتوانیم با توجه به فرصتی که وجود دارد به کشور کمک کنیم.