ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

نشست هم‌اندیشی اتاق‌های مشترک بازرگانی با هدف چگونگی استفاده از ظرفیت‌های موجود در توسعه  صادرات کشور برگزار شد. 
در این نشست که با حضور نصرالله جهانگرد، رییس شورای سیاستگذاری نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات کیش (۲۰۲۵) و روسا و نمایندگان اتاق‌های مشترک بازرگانی بیش از ۳۰ کشور جهان از جمله: روسیه، اسپانیا، اتریش، آفریقا، هند، ویتنام، گرجستان، تاجیکستان، ترکمنستان، افغانستان، عمان، ژاپن، ایتالیا، قطر، کویت، استرالیا و انجمن جهانی تجارت با اتحادیه عرب برپا شد، ارایه توانمندی‌های شرکت‌های فعال در حوزه صادرات ICT و در مقابل به پای کار آوردن بازارهای کشورهای منطقه برای بهره‌مندی از این خدمات مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
جهانگرد در این نشست، شناسایی بازار هدف، داشتن شرکای خوب تجاری و نیازسنجی را از الزامات ورود به بازارهای جهانی دانست و از رویداد کیتکس به عنوان پلی برای برقراری ارتباط میان صادرکنندگان خدمات فناورانه و بازارهای منطقه یاد کرد.


وی، پلتفرم‌های مالی مبادله‌ای ایرانی را یکی از ارزنده‌ترین محصولاتی دانست که می‌توان از طریق سکوی کیتکس آن را به مشتریان خارجی معرفی کرد. رییس شورای سیاستگذاری، نحوه تعامل میان شرکت‌های ایرانی و طرفین خارجی را مورد تحلیل قرار دارد و با یادآوری این مهم که در شرایط تحریم، هم‌چنان راه برای مبادله کالا برای بازرگانان ایرانی باز است، بیان داشت: کشورهای فارسی زبان نظیر افغانستان و تاجیکستان و کشورهای مشترک المنافع (CIS) مانند ترکمنستان و قرقیزستان، کشورهایی هستند که بیش از نیمی از محصولات و خدمات ایران در حوزه ICT در این کشورها قابل استفاده است و بنابراین یکی از بهترین بازارهای خدمات فناورانه برای بخش خصوصی به شمار می‌روند. 
در ادامه این نشست، اعضای اتاق‌های مشترک بازرگانی، نیازها و الزامات خود برای نمایش ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صادرات خدمات فناورانه به کشورهای هدف را مطرح کردند و ضمن تامین این نیازها، خواستار ایجاد پاویونی اختصاصی به همین منظور در نمایشگاه کیتکس شدند. اعضای اتاق، ارزآوری و توسعه تجارت و بازرگانی از طریق صادرات در شرایط حساس کنونی را فرصتی مناسبی قلمداد کردند که نمایشگاه کیتکس کیش می‌تواند به واسطه ماهیت فعالیت و جغرافیایی آن را تامین کند. 

گفتنی است، همایش و نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی فناوری اطلاعات و ارتباطات کیش (۲۰۲۵) با رویکرد صادراتی و هدف معرفی توانمندی تولیدکنندگان حوزه‌های مرتبط با صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکمیل زنجیره نوآوری، علم و فناوری، تولید و تجاری سازی محصولات و خدمات در سطح بازارهای جهانی به منظور ثروت‌آفرینی و کسب سهم در بازارهای جهانی با شعار، کیش؛ دروازه صادرات محصولات و خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات از تاریخ ۲۳ الی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در مرکز دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی جزیره کیش برگزار می‌شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">