مردم مهمترین مانع ارتقای آنتن‌دهی در شیراز

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس، همکاری نکردن برخی شهروندان در نصب سایت‌های همراه را بزرگترین مانع برای ارتقای کیفیت ارتباطات دانست و تاکید کرد که این دکل‌ها نه‌تنها خطری برای ساکنان ندارند، بلکه با پرداخت اجاره‌بهای مناسب، می‌توانند به منبع درآمدی برای مالکان تبدیل شوند.

هومان محمودی چهارشنبه در نشست با خبرنگاران، اظهار کرد: برخی نقاط شهر شیراز که آنتن مشکل دارد به دلیل این است که مردم مانع نصب سایت شده اند.

وی افزود: این اقدام مردم مانع رسیدن خدمت به آنهاست با اینکه ضرر و زیانی برای مردم ندارد و حتی اجاره های خوبی هم به افرادی که این دکل ها در منازل شان نصب می شود ارائه می دهیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس تصریح کرد: هم اینک حدود ۱۴ هزار کیلومتر دکل فیبر نوری در استان وجود دارد و در پنج ماه اخیر ۲۵۰ کیلومتر اجرا شده است.

محمودی افزود: هم اینک ۹۰ درصد بانک های فارس روی بستر فیبر نوری قرار گرفته است و از اینترنت فوق پرسرعت بهره مند شده اند.

وی اضافه کرد: همچنین افزون بر ۳۰ مدرسه استان روی بستر فیبر نوری قرار گرفته است و مابقی مدارس استان هم در دستور کار است.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس تاکید کرد: از مردم استان درخواست داریم با اجرای این طرح ملی همکاری کنند و نگرانی نداشته باشند زیرا که شماره آن ها تغییر نمی کند و سرعت و کیفیت اینترنت بسیار بهبود می یابد و دیگر قابل سرقت هم نیستند.

محمودی عنوان کرد: در حال حاضر پروژه انتقال مراکز مخابراتی به فناوری فیبر نوری در ۱۷ مرکز شهر شیراز در حال اجراست و به‌زودی یکی از مراکز قدیمی نیز خاموش و تجهیزات سوئیچ قدیمی آن جمع‌آوری خواهد شد.

وی بیان کرد: با اجرای این طرح، بخش قابل توجهی از مشترکان به شبکه فیبر نوری منتقل می‌شوند و از سوی دیگر مصرف برق به طور چشمگیری کاهش می یابد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان فارس گفت: هزینه برق این مراکز اکنون حدود هشت میلیارد تومان است چنانچه روی بستر فیبر نوری قرار گیرند این هزینه حذف و خاموشی ها کمتر می شود.

محمودی تاکید کرد: هم اینک در شهر شیراز ۷۴۰ هزار شماره روی بستر فیبر نوری آمده است و کار با قدرت ادامه دارد.(ایرنا)

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا