پس از ۴۸ روز قطعی اینترنت

گوگل، جیمیل و دیپ‌سیک بازگشایی شدند

پس از ۴۸ روز قطعی گسترده اینترنت در ایران، از روز گذشته دسترسی به سرویس‌هایی مانند گوگل، جیمیل و هوش مصنوعی دیپ‌سیک برای کاربران ایرانی بازگشایی شده است.

بر اساس گزارش‌های دریافتی، شماری از کاربران داخلی موفق به استفاده از این سرویس‌ها شده‌اند، هرچند هنوز برخی کاربران از عدم امکان دسترسی کامل خبر می‌دهند.

همچنین گفته می‌شود از ساعاتی پیش، کاربران گزارش داده‌اند که تماس‌های بین‌الملل از خارج از کشور با تلفن‌های ثابت داخل ایران برقرار می‌شود. با این حال، هنوز امکان تماس با خطوط تلفن همراه فراهم نیست.

طبق روال قطعی‌های اخیر اینترنت در ایران که به امری مرسوم تبدیل شده، هیچ نهاد یا مسئولی تاکنون حتی به‌طور رسمی خبر این بازگشایی‌ها را به اطلاع مردم نرسانده است. این سکوت خبری در حالی ادامه دارد که کاربران همچنان در ابهام درباره جزئیات و پایداری این دسترسی‌ها و سایر قطعی‌های اینترنت به سر می‌برند.

عضویت در تلگرام آی تی آنالیز

1 دیدگاه

  1. من از هوش مصنوعی که در لیست سفید قرار گرفته پرسیدم که در آینده می توان اینترنت استار لینک در اندازه فلش USB باشد تا نیازی به آن دیش های بزرگ نباشد؟🤔
    هوش مصنوعی هم گفت تا 5 سال دیگر (حدود سال 2030) چنین چیزی ممکن خواهد بود!😍 البته امواج آن توسط دولت ها قابل ردیابی خواهد ماند؛ ولی چون اندازه آن کوچک است و احتمالاً پر کاربرد هم خواهد بود، عملاً غیر قابل کشف خواهد شد!😊
    آیا 5 سال آینده، حکومت ایران کلاً برق را قطع خواهد کرد یا داشتن هر نوع وسیله کامپیوتری که فلش USB به آن بخورد، غیر قانونی خواهد شد؟!😄

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا