ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ام ام اس در روزهای آینده فعال می شود

| چهارشنبه, ۲۴ مهر ۱۳۸۷، ۰۴:۱۹ ب.ظ | ۰ نظر

به گفته‌ی وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات در دولت نهم در کشور بیش از 40 میلیون سیم‌کارت در دست مردم است و پیمانکاران و برنامه‌ریزان باید با ارزیابی این مطلب به این نتیجه برسند که مردم به استفاده از تکنولوژی روز جهان علاقه‌مند بوده و حاضرند بهره‌مندی از ICT را در سبد خانواده‌ی خود قرار دهند.

به گزارش (ایسنا)، محمد سلیمانی با بیان این که پژوهش در کشور ما باید نخست وضع مردم جامعه را بهبود بخشد اظهار کرد: غربی‌ها در طول سالیان گذشته چرخه‌ی اقتصاد و صنعت را به سود خود چرخاندند که این بزرگ‌ترین ظلم به انسانیت است اما با کمک و شایستگی مردم ایران این سد شکسته شده و این نظام رو به فروپاشی است.

او افزود: آینده‌ی فن‌آوری باید در سطحی قرار بگیرد که همه‌ی انسان‌ها بدون تبعیض از آن بهره‌مند شوند، ما نباید تنها مصرف‌کننده باشیم و بیرون‌رفت از این موضوع بر عهده‌ی جوانان است؛ وارستگی و آزادگی در آن است که در صف اول علمی قرار بگیریم و اگر می‌خواهیم ایران به آرمان‌های انقلاب و امام خمینی (ره) برسد کاری جز این نمی‌توان کرد.

سلیمانی که در مراسم افتتاحیه‌ی همایش ارتباطات سیار، چالش‌ها و چشم‌اندازها که در دانشگاه شریف در حال برگزاری است سخن می‌گفت، در ادامه نقش ارتباطات در توسعه‌ی ملی و جوامع مختلف را انکارناپذیر و بسیار حساس دانست و ادامه داد: الزاما برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری‌های کلان و قابل ملاحظه در این بخش باید توسط متولیان انجام شود.

او ادامه داد: اهمیت اطلاعات و امنیت جهانی و گذشت از شکاف دیجیتالی کشورهای جهان سوم را بر آن داشته است تا با تلاش برای همگانی شدن اطلاعات قدم بردارند.

وزیر ارتباطات تصریح کرد: مخابرات ایران در چند سال اخیر همپای سایر کشورها قدم برداشته و سیاست‌گذاران در این عرصه کارنامه‌ی خوبی داشتند و تلاش بخش ارتباطات از رشد قابل ملاحظه در برنامه‌ی 5 ساله‌ی چهارم نشان دارد.

او افزود: دانشگاه‌ها می‌توانند در مسیر پیشرفت کشور جزء سردمداران باشند؛ این میدان به صنعتگران و پژوهشگران فرصت می‌دهد که اگر امکانات باشد بتوانند اقدامات بزرگ انجام دهند.

وی تصریح کرد: بسیاری از زمینه‌های تخصصی در دانشگاه‌ها وجود دارد که هنوز شروع نشده و باید مدیران دانشگاه بستر را در کوتاه‌مدت با استفاده از نیروی انسانی که در حوزه‌ی رایانه و مخابرات در جهان بی‌نظیر است فراهم کند.

سلیمانی اظهار کرد: طرحی با وزارت صنایع و معادن داریم که تولیدکنندگان تلفن ثابت، شامل 16 شرکت‌، با تشکیل کنسرسیومی به تولید NGN بپردازند زیرا این آمادگی در کشور ما وجود دارد و دولت به آن‌ها ابلاغ کرده است که موظف به انجام کار هستند.

او با بیان این که کسانی که به مردم ایران درباره‌ی توانایی‌هایشان آدرس غلط می‌دهند، جاهل و یا خائن هستند گفت: راه انقلاب راه انسانی است که تمام نسل‌ها به آن معتقدند و نسل سوم بعد از انقلاب که از نظر علمی انقلاب اسلامی را پیش می‌برد نیز با آن یکی است؛ اراده‌ی دولت این است که راه را برای جوانان باز کند.

وزیر ارتباطات در پایان خاطر نشان کرد: وقتی دشمن حاضر به گفت‌وگو در حل مسایل نیست و می‌خواهد ما را از بین ببرد باید خود را به علم و فن‌آوری تجهیز کنیم.

محمد سلیمانی همچنین در حاشیه‌ی همایش درباره‌ی زمان استفاده از سرویس MMS تلفن همراه به خبرنگاران گفت: از نظر فنی ارایه‌ی سرویس MMS امکانپذیر است و طی 20 روز گذشته از این سرویس به طور آزمایشی استفاده شده است اما برای فراگیر کردن آن باید با سایر دستگاه‌های اجرایی هماهنگی‌هایی صورت پذیرد و مجوزها گرفته شود.

او در پاسخ به این سوال که ارایه‌ی همه‌گیر این سرویس چه زمانی آغاز می‌شود تصریح کرد: ما قابلیت فنی این را داریم که کار را از فردا شروع کنیم اما از نظر اجرایی به ما قول داده‌اند که بتوانیم از نیمه‌ی اول آبان‌ماه سرویس را به طور عموم ارایه دهیم.

وی همچنین اظهار کرد: نیاز به دسترسی به اطلاعات نیاز تمام افراد جامعه است؛ طبق برآوردهای انجام شده حداقل 14 میلیون نفر در کشور به بهره‌مندی از پورت پرسرعت نیاز دارند که مقداری از این بازار را اپراتور سوم، بخشی را وایمکس و مقداری را هم خطوط DSL تامین می‌کند.

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خاطر نشان کرد: شرکت‌های مخابراتی به خطوط DSL وارد می‌شوند و ظرف یک سال برنامه داریم که با توجه به کشش بازار در حوزه‌ی DSL خدمات لازم را به مردم واگذار کنیم.

  • ۸۷/۰۷/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">