بودجه تحقیقات فناوری اطلاعات 9 برابر شد
معاون آموزش وپژوهش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: طی سه سال فعالیت دولت نهم ، بودجه تحقیقاتی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیش از 9 برابر افزایش به 93 میلیارد تومان رسید.
به گزارش خبرنگاراقتصادی ایرنا،"کمال محامدپور" در مراسم افتتاح طرح آپا( آگاهی رسانی،پشتیبانی و امداد رسانی یارانه ای) افزود: براساس برنامه چهارم توسعه کشور حمایت از بخش خصوصی وتعاونی با محوریت پژوهش و تولید مهمترین وظایف دولت در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی در ادامه تاکید کرد: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای رسیدن به اهداف برنامه چهارم طی سه سال فعالیت دولت نهم بیش از 93 میلیارد تومان برای اجرای سه هزار پروژه تحقیقاتی دراین بخش اختصاص داده است.
محامدپوربا بیان اینکه نرخ سود این تسهیلات برای استان های غیر برخوردار 2.5 درصد است،افزود: از سال 1382 تا 1384 تنها 10 میلیارد تومان به این امراختصاص داده شده بود که ازاین منابع 80 درصد متعلق به استان تهران و تنها 20 درصد مربوط به استان های دیگر کشور می شد.
وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه های شهرستان های کشور،افزود: دولت نهم با هدف تمرکززدایی،عدالت محوری واستفاده از توان بالقوه دانشجویان و محقفان شهرستانی ، تاکنون بیش از 60 درصد اعتبارات تحقیقاتی خود را به شهرستان های کشور اختصاص داده است.
این مقام مسئول درخاتمه استفاده ازظرفیت دانشگاه های کشور را برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز20 ساله کشور ، ضروری دانست و اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آمادگی دارد 30 تا 50 درصد هزینه های پروژه های دانشجویی که به تولید در کشور منجر شود ، تامین نماید.
به گزارش ایرنا، طرح آپا ( با موضوع آگاهی رسانی، پشتیبانی و امداد حوادث رایانه ای ) که توسط پژوهشکده امنیت ارتباطات و فناوری اطلاعات این مرکز اجرا شده است ، فعالیت های مرتبط با شناسایی تهدیدات رایانه ای، رصد و کشف آسیب پذیری های موجود در انواع فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی، رسیدگی و کمک به سازمان های مختلف هنگام بروز حوادث ناشی از حملات رایانه ای و خدمات آگاهی رسانی عمومی مرتبط با این حوزه ارائه می شود.
هفت دانشگاه اصلی کشور دراجرای این پروژه شرکت داشته اند. دانشگاه صنعتی شریف با ماموریت تخصصی در حوزه حوادث مرتبط با بانک های اطلاعاتی،دانشگاه صنعتی امیر کبیر در حوزه حوادث مرتبط با سیستم عامل،دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه حوادث مرتبط با تجهیزات شبکه، دانشگاه امام حسین در سیستم های رمزگذاری،دانشگاه یزد در حوزه نرم افزارهای کاربردی و دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه فردوسی مشهد به ترتیب در حوزه اسپم و سرویس های شبکه فعالیت دارند.
- ۸۷/۰۹/۱۲