تدوین سند آی تی آموزش و پروش تا تیرماه
مدیر هماهنگی پروژههای فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: سند توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش طی دو ماه آینده مورد تصویب نهایی قرار خواهد گرفت.
"حسین نوابخش" امروز چهارشنبه در "سمینار فناوری اطلاعات در آموزش الکترونیک" که در هنرستان فنی و حرفهای علامه جعفری برگزار شد، افزود:
دستگاههای دولتی معدودی وجود دارد که سند توسعه فناوری اطلاعات را تدوین کرده باشد.
وی در خصوص محورهای این سند گفت: "آموزش و پرورش با استفاده بهینه از فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)"، "تحول شیوههای یاددهی- یادگیری با استفاده از فاوا" و "تولید محتوای الکترونیکی آموزشی و پژوهشی" از جمله این محورها است.
نوابخش ادامه داد: "زیرساخت و تامین سختافزار و نرمافزار"، "برنامه شبکه ملی مدارس (شبکه رشد)" از دیگر مواردی است که در اسن سند مورد توجه قرار گرفته است.
مدیر هماهنگی پروژههای فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: در سال جاری قرار است ۲۵۰مدرسه و ۱۵۰مدرسه راهنمایی به شبکه ملی اینترنت وصل شود.
هیات دولت افتتاح حساب قرض الحسنه اینترنتی برای ۱۱میلیون دانشآموز و معلم به هزینه وزارت ارتباطات را نیز تصویب کرده است.
به گفته وی، عملیات اجرایی فاز اول این پروژه برای سه میلیون دانشآموز و معلم با کمک دبیرخانه شورای عالی فناوری اطلاعات و شبکه بانکی کشور اخیرا آغاز شده است.
مدیر هماهنگی پروژههای فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش گفت: بحث فناوری اطلاعات در کشور طی سه سال پایانی برنامه سوم توسعه مطرح شد.
نوابخش گفت: آموزش و پرورش نیز برای شروع کار یک برنامه استراتژیک )ICTفناوری اطلاعات و ارتباطات) تدوین کرد که شامل "تحقیق و توسعه در مورد تجارب کشورهای دیگر"، "آموزش معلمان، مدیران و دورههای آموزش الکترونیکی" و "تولید محتوا و نشر الکترونیکی" بود.
این مقام ادامه داد: "شبکه، سختافزار و اتصال شبکه مدارس به یکدیگر"، "دولت الکترونیک، ارایه خدمات و سرویسها به صورت الکترونیکی" از دیگر چارچوبهای این برنامه سه ساله بود.
به عقیده وی، زمانی میتوان فناوری اطلاعات را در یک مدرسه اجرا کرد که تمامی پارامترهای مورد نیاز آن مد نظر قرار گیرد.
وی این پارامترها را شامل، محتوا، شبکه داخلی، تجهیزات، برنامه درسی، مقررات و آییننامهها، اتصال به شبکه داخلی، آموزش نیروی انسانی، تحقیقات و پژوهش و مدیریت ذکر کرد.
این مقام آموزشو پرورش بیان داشت: در این خصوص تفاهمنامهای با وزارت ارتباطات امضا شده که در خصوص فرهنگسازی و ایجاد شبکه ملی مدارس در بستر ملی اینترنت کشور است.
نوابخش اضافه کرد: طبق این تفاهمنامه قرار است هسته ITدر هر مدرسه تشکیل و یا حداقل زمینه فعالیت ۵میلیون دانش آموز در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با هدایت و مشارکت معلمین فراهم شود.
- ۸۶/۰۲/۱۹