ثبت گوشی های قاچاق در مخابرات
رییس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد گفت: صنف اتحادیه خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی هر هفته به بیش از 10 مورد شکایت مردمی رسیدگی میکند.
محمدباقر زارعیان در گفتوگو با خبرنگار بازرگانی ایسنا افزود: با توجه به شرایط فعلی شرکتها فقط توانایی عرضه 20 درصد نیاز گوشی مردم را دارند.
وی افزود: افزایش یکهزار و 500 درصدی تعرفه ورودی گوشی تلفن همراه و ایجاد نشدن تسهیلات ویژه برای ورود گوشی از سوی دولت، خواب بیش از حد گوشهای در گمرکات و بروز مشکلات جدید مانند پرشدن EIR که باعث کند شدن ثبت سریال گوشی در شبکه میشود از دلایل کمبود گوش در بازار است.
زارعیان تاکید کرد: ورود گوشیهای قاچاق به داخل کشور و عبور از باراندازها، جادهها و انبارها و تغییر آسان سریال برخی از گوشیهای قاچاق به وسیله کامپیوتر و ثبت سریال گوشیهای قاچاق با سریال اصلی در شبکه مخابرات از سوی افراد مرتبط از دیگر مشکلات است.
رییس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد اظهار کرد: احداث نشدن دفاتر خدمات پس از فروش به اندازه کافی از سوی شرکتها به دلیل سودده نبودن واردات گوشی است و این مسله باعث سلب اعتماد مردم از گوشیهای گارانتیدار شده است.
وی با اشاره به انتقال سرمایه شرکتهای واردکننده به جنبههای دیگر تصریح کرد: این اتحادیه پیگیر ایجاد فضای سالم برای مردم و فروشندگان و همچنین ارائه گزارشهای کارشناسی و مستند به مسوولان برای تعدیل تعرفه گمرکی گوشی تلفن همراه است.
زارعیان گفت: این اتحادیه با توجه به تمامی مشخصات ذکر شده با ایجاد کمیسیونهای بازرسی و رسیدگی به مشکلات و استفاده از کارشناسان مجرب در موارد مختلف از ابتدای تشکیل و استقرار اتحادیه هر هفته به بیش از 10 مورد شکایات مردمی رسیدگی میکند.
رییس اتحادیه صنف خدمات تلفن همراه و تجهیزات مخابراتی مشهد تاکید کرد: با ارسال فرم دعوت به همکاری برای کلیه اعضا صنف در سطح شهر، آخرین آمار فروشگاهها با ذکر مشخصات دقیق به دست آمده و در سیستم رایانه ثبت شده که تا به حال از حدود 800 فروشگاه آمار گیری صورت گرفته است.
- ۸۶/۰۲/۲۶