ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

حقوق مشترکین مخابرات نادیده گرفته می شود

| سه شنبه, ۸ خرداد ۱۳۸۶، ۰۴:۲۴ ب.ظ | ۰ نظر

تغییر شماره تلفن‌‏های کشور به بهانه یکسان سازی تعرفه‌‏ها از لحاظ فنی منطقی نیست و مخابرات همیشه ساده‌‏ترین راه را برای فلت کردن تعرفه‌‏ها در نظر گرفته است.

یک کارشناس مخابرات، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا، در خصوص ابعاد فنی تغییر شماره تلفن‌‏های کشور، اظهارداشت: شرکت مخابرات سه سال پیش به بهانه هماهنگی با استانداردهای ITU کلیه کدهای شهرستانی را سه رقمی کرد، چراکه در استانداردهای ITU سه رقم برای کدهای منطقه، سه رقم برای کد مرکز و چهار رقم برای کد مشترک در نظر گرفته شده است که با توجه به این که کدهای شهرستان‌‏های کشور ما 2 رقمی بود، این تغییر لازم به نظر می‌‏رسید.

وی، افزود: اما تغییراتی که در حال حاضر به دلیل یکسان‌‏سازی تعرفه‌‏ها قرار است که صورت بگیرد اصلا منطقی نیست، چراکه هم اکنون با وجود سیستم‌‏های بیلینگ هوشمند و سیستم‌‏های هوشمند سوئپچینگ در شبکه مخابراتی یکسان‌‏سازی تعرفه‌‏ها بدون تغییر پیش شماره‌‏ها نیز امکان پذیر است.

وی، با تاکید بر این که در بسیاری از شبکه‌‏های مخابراتی دنیا بخش بیلینگ با کدینگ کاملا متفاوت است، تصریح کرد: با ورود تکنولوژی‌‏های جدید مانند شبکه‌‏های NGN این مباحث کاملا حل شده است و به راحتی می‌‏توان تعرفه‌‏ها را فلت کرد بدون این که در شماره‌‏ها تغییری بدهیم.

این کارشناس مخابرات، گفت: به نظر می‌‏رسد با توجه به این که هیچ کس تاکنون حقوق مشترکین را در شرکت مخابرات در نظر گرفته است مسئولین همیشه ساده‌‏ترین راه حل را انتخاب می‌‏کنند وآن هم تغییر تلفن مشترکین است بدون توجه به این که چه هزینه‌‏هایی برای کل مردم دارد و از طرفی چه هزینه‌‏هایی در خارج از کشور برای معرفی کدهای جدید به اپراتورهای بین المللی به شرکت مخابرات وارد می‌‏شود.

وی، تصمیم تغییر پیش شماره‌‏های تلفن در کل کشور را تصمیمی عجولانه ذکر کرد و گفت: شرکت مخابرات زمانی که می‌‏خواهد سرنوشت 25 میلیون مشترک و عملا تمام ایرانی‌‏ها را درگیر کند باید غیر از کارشناس‌‏های خود از مشاورین دیگری نیز اسفاده کند و بهینه‌‏ترین راه حل را به جای ساده‌‏ترین راه حل انتخاب کند.

این کارشناس، به تغییر شماره تلفن‌‏های شهر تهران در سال 84 اشاره کرد و گفت: مخابرات در سال 84 به بهانه این که عدم ظرفیت، تمام شماره‌‏های تهران را تغییر داد که این دلیل واقعی نبود، چراکه با 7 رقم می‌‏توان به 7 میلیون مشترک تلفن داد، اما آمار تلفن ثابت در تهران هنوز هم به 7 میلیون نرسیده است و از طرفی از سال 84 تاکنون نیز هیچ شماره 8 رقمی که دو شماره اولش یکسان نباشد به مشترکین واگذار نشده است.

این کارشناس، با بیان این که آینده‌‏نگری و مطالعه کارشناسی روی طرح‌‏های مخابراتی کشور انجام نمی‌‏شود، اظهارداشت: به خاطر طرح‌‏های غلط و متضرر شدن مشترکین، هیچ‌‏کس پاسخگو نیست.

وی، افزود: طی سال‌‏های گذشته مخابرات هر زمانی که خواست شماره‌‏های مشترکین را تغییر داد و هیچ نهاد نظارتی نیز دلایل فنی این اقدام را پی‌‏گیری نکرد و هیچ تضمینی هم وجود نداشت و ندارد که این شماره‌‏ها دیگر تغییر نکند.

  • ۸۶/۰۳/۰۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">