ساختار سازمان رگولاتوری شفاف نیست
رئیس کمیته مخابرات مجلس عملکرد این کمیته در حوزه فناوری اطلاعات را مناسب ارزیابی کرد اما انتقاداتی را به عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس تغییرات ساختاری وارد دانست.
رمضانعلی صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر به تشریح عملکرد این کمیته در مجلس هفتم پرداخت و گفت: کمیته مخابرات مجلس هفتم و کمیسیون صنایع و معادن در مدت زمان فعالیت خود اقدامات مهمی را اعم از اصلاح قرارداد اپراتور دوم، عضویت ایران در اتحادیه بین المللی مخابرات و پست، اجرای اصل 44 و بررسی بودجه های حوزه IT و ICT به سرانجام رساند.
وی اضافه کرد: این کمیسیون علاوه بر اجرای این فعالیتها تعامل بسیار خوبی هم با دولت داشت که با توجه به این اقدامات اگر بخواهیم نمره ای به این کمیسیون دهیم بنده نمره ای بالاتر از 17 به آن خواهم داد.
نائب رییس کمیسیون صنایع و معادن افزود: در این دوره ما توانستیم قانون خاص اپراتور دوم را با کار کارشناسی دقیق به نتیجه برسانیم. همچنین در این زمان بررسیهای زیادی در جهت تغییر اساسنامه شرکت مخابرات صورت گرفت ولی قبل از وارد شدن به مسائل جزیی قانون اصل 44 ابلاغ شد که بر اساس این قانون شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار می شود.
وی در ادامه به عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت نهم در مدت زمان فعالیت مجلس هفتم اشاره کرد و گفت: وزارت ارتباطات از سال 84 تغییر ساختاری داشت که می توان گفت عملکرد این وزارتخانه با توجه به این ساختار جدید دچار ضعفهایی است.
صادق زاده اظهار داشت: یکی از این ضعفها مربوط به عدم شفافیت ساختار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است که باید هر چه سریعتر ساختار جدیدی برای آن تعریف شود و وظایف آن هم به صورت شفاف مشخص شود.
وی گفت: سازمان تنظیم مقررات باید نظارتهای خود را در حوزه خود افزایش دهد به طور مثال این سازمان باید در بحث ایجاد اپراتور دوم پست عملکرد شفافی داشته باشد و فعالیت پست را از حالت انحصاری خارج کند، همچنین باید نظارت خود را بر اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه افزایش دهد.
- ۸۷/۰۲/۲۰