شهرداری 160 دفتر خدمات الکترونیکی راهاندازی می کند
شهردار تهران از راهاندازی 160 دفتر خدمات الکترونیکی برای پاسخگویی به نیازهای شهروندان تهرانی در بخشهای مختلف به خصوص مسایل شهرسازی خبر داد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس محمدباقر قالیباف صبح امروز در یازدهمین جلسه علنی شورای شهر تهران که از ساعت 10:45 بعد از برگزاری یک ساعت و 40 دقیقه جلسه بدون حضور مستمع، با حضور خبرنگاران برگزار شد، در پاسخ به پیشنهاد عباس شیبانی مبنی بر اختصاص واحدی در شهرداریهای مناطق برای پاسخگویی به درخواستها و پرسشهای شهروندان برای استفاده از سیستم الکترونیکی شهرداری گفت: با توجه به این که تنها 10 درصد شهروندان به شبکه الکترونیکی دسترسی دارند به همین دلیل شهرداری تهران برای پاسخگویی به نیازهای 90 درصد باقی مانده دفاتر خدمات الکترونیکی در تهران راهاندازی میشود.
وی با اشاره به فعالیت دو دفتر خدمات الکترونیکی به صورت آزمایشی در مناطق 6 و 17 افزود: به مرور این دفاتر در تمام نواحی شهر تهران راهاندازی خواهد شد به گونهای که برای هر ناحیه 2 دفتر فعالیت خواهند داشت.
شهردار تهران در آغاز این بخش از جلسه در سخنان مقدماتی مربوط به گزارش عملکرد شهرداری تهران در زمینه IT استفاده از فناوری اطلاعات را ضرورتی اجتنابناپذیر به ویژه برای کلانشهرها دانست و تصریح کرد: در برنامه چهارم دولت، مجلس و شورای شهر تهران بر این موضوع تأکید داشتهاند و شهرداری تهران نیز در این راستا تمام تلاش خود را به کار گرفته است.
وی با بیان این که در دورههای قبل اقداماتی انجام گرفته بود اما عملکرد مدیریت جدید شهری ضمن انجام اصلاحاتی کاربردیتر بوده است، اظهار داشت: متأسفانه در اغلب موارد تجهیزات سخت افزاری قبل از فرهنگسازی تهیه میشود. معمولاً پشت میز همه مدیران رایانه وجود دارد اما بیشتر جنبه زینتی یا PLAY STATION پیدا میکند و یا در نهایت برای کنترل اخبار به کار میرود.
قالیباف ضرورت یکپارچگی اطلاعات برای آغاز کار IT را ضروری دانست و افزود: شهرداری مجمع الجزایر متعددی دارد که اگر بخواهیم به مردم سرویسدهی کنیم هیچ اطلاعاتی نباید خارج از بانک اطلاعاتی باشد.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته هیچ ارتباطی با GIS و بخش مالی، اداری و شهرسازی شهرداری نبود حتی بخشهای مختلف حاضر به دادن اطلاعات به یکدیگر نبودند و در قبال آن در خود شهرداری از هم پول دریافت میکردند که این حاکی از عدم یکپارچهسازی اطلاعات بود.
قالیباف با تأکید بر این که باید زیرساختها را برای دسترسی فراهم کنیم، گفت: در این راستا به شبکه، تجهیزات، آموزش و از همه مهمتر به فرهنگسازی نیاز داریم.
وی با بیان این که خیلی از خواستههای شورای شهر تهران از طریق راهاندازی این شبکه قابل دسترسی است، افزود: نهادینه شدن IT، کنترل و نظارت دقیق عملکرد شهرداری تهران توسط شورای شهر را فراهم میآورد ضمن آن که موجب کاهش تقاضای سفر، کاهش آلودگی هوا، کاهش هزینه ها، کاهش زمان میشود.
بعد از اظهارات شهردار تهران گزارشی از عملکرد شبکه ای شهرداری تهران با استفاده از IT توسط قائمی یکی از مجریان این طرح ارائه شد.
- ۸۶/۰۳/۱۵