کارگروه طرح اینترنت ملی آغاز به کار کرد
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات گفت: دبیرخانهی شورای عالی فناوری اطلاعات، به منظور ایجاد یکپارچگی و جلوگیری از موازی کاری با همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی تغییر سازماندهی شوراهای موازی را تهیه و به شورا ارایه خواهد کرد.
مهندس" عبدالمجید ریاضی" در گفتوگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران
(ایسنا)، اظهار داشت: دبیرخانهی شورای عالی فناوری اطلاعات اقداماتی که تاکنون در دستگاهها و سازمانهای مختلف در مورد کارت هوشمند انجام شده را بررسی و نتیجه را به عنوان پیشنهاد جهت تهیهی کارت هوشمند همه منظوره به شورای عالی IT ارایه خواهد کرد.
وی ادامه داد: همچنین در رابطه با کارت هوشمند سوخت نیز قرار است، جلسات مستمری در دبیر خانهی شورای عالی IT با حضور طرفهای ذیربط برگزار و این موضوع، مسایل و موانع احتمالی اجرای آن بررسی و رفع شود تا پروژه به موقع و در موعد مقرر انجام شود.
وی با بیان این که جلسهی بعدی شورای عالی IT اواخر خرداد برگزار خواهد شد، گفت: در جلسهی قبلی شورا مصوب شده تا شورا حداقل سالی چهار بار تشکیل جلسه دهد.
ریاضی با اشاره به این که آییننامهی اجرایی شورای عالی فناوری اطلاعات و چارچوب نظام جامع IT مورد تصویب قرار گرفته و مقرر شد تا خود نظام هم ظرف شش ماه آینده تهیه، تدوین و ارایه شود، گفت: دبیرخانهی شورای عالی فناوری اطلاعات، به منظور ایجاد یکپارچگی و جلوگیری از موازی کاری با همکاری با سازمان مدیریت و برنامه ریزی تغییر سازماندهی شوراهای موازی را تهیه و به شورا ارایه خواهد کرد.
وی با بیان این که کلیات شبکهی اینترنت هم به تصویب رسیده است، اظهار داشت: قرار است طرح جامع اینترنت ملی ظرف شش ماه آینده تهیه و طرح پس از سه سال اجرایی شود.
وی افزود: در این رابطه کار گروه تخصصی تشکیل شده تا مفاهیم مرتبط با اینترنت ملی را تهیه و تدوین کند، مرکز تحقیقات مخابرات بر روی طراحی این کار در حال فعالیت است، همچنین شرکت زیرساخت و شرکت فناوری اطلاعات هم در حال تامین تجهیزات این پروژه که جنبهی عمومی و الزامی دارد هستند و اقدامات لازم در حال انجام است.
وی خاطر نشان کرد: دبیرخانهی شورای عالی IT ظرف سه ماه آینده تعداد جایگاههای اینترنتی و سایتهای ایرانی را که از خارج به داخل منتقل شده را به شورا گزارش میدهد، همچنین کارگروهی تشکیل شد و با بهرهگیری از توان بخش خصوصی نرم افزارهای عمومی یکپارچه برای دستگاههای دولتی را تعریف و استانداردهای لازم را با در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی نرمافزارها تدوین خواهد کرد.
وی ادامه داد: قرار است نظام مهندسیIT با هدف ساماندهی پروژههای سخت افزار و نرم افزار و مشاوره ایجاد شود. همچنین قرار است در زمینهی واردات سخت افزار نیز چارچوبی مشخص و فرایند فناوری در نحوهی مدیریت شود تا مشخص گردد که قابلیت تولید چه تجهیزاتی در داخل وجود داشته و چه تجهیزاتی باید از خارج وارد شوند، بنابراین با توجه به این مساله ظرفیتهای داخلی شناسایی خواهند شد.
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات افزود: در شورای عالی IT مقرر شده تا راهبرد برنامههای کلان در بحث امنیت در حوزهی فناوری اطلاعات تدوین و به تصویب برسد.
- ۸۵/۰۱/۱۸