حضور اپراتور چهارم در نمایشگاه ایران تلکام
شرکت ایرانیان نت به عنوان اپراتور چهارم کشور به منظور معرفی خدمات نوین فناوری اطلاعات در سیزدهمین نمایشگاه ایران تلکام 2012 حضور خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی شرکت ایرانیان نت_ حسین شفیع مدیرعامل این شرکت در این باره بیان کرد: یکی از راهکارهای دولت برای رفع محدودیت انتقال پهنای باند تولد اپراتور چهارم بود تا فیبر نوری را تا منازل، ساختمانها یا ادارات برده و خدماتی از قبیل تلفن، ویدئو، ارسال تصویر ، سیستمهای زنده تصویری ، داده را در اختیار کاربران قرار دهد. وی ادامه داد: از این رو نمایشگاه تلکام فرصتی برای ارایه و معرفی این خدمات است. به گفته وی اپراتور چهارم مامور شده تا بستر مناسب برای در اختیار گذاشتن پهنای باند با اهداف مختلفی همچون توسعه کسب و کارها را فراهم آورده و دسترسی به پهنای باند بالا را برای خانوادهها و کسب و کار و ادارات ایجاد کند. شفیع ادامه داد: تامین محتوای این اپراتور عموماً از طریق مدیاها مثل VOD،IPTV ویدئو کنفرانس، ISP اینترنت و مراکز دیتا منتقل میشود بنابراین ما هم میتوانیم محتوا تولید کنیم و هم محتوا پخش کنیم منتهی از مسیر صحیح آن و با رعایت قوانین کشوری. وی افزود: حضور هر فناوری جدید همراه با دستاورد ها و امکانات خاص خودش بوده که زمینه راقبت را دو چندان می کند. اپراتور چهارم نیز به دلیل حضور در همه فعالیت های فناوری اطلاعات منجر به این خواهد شد که شرکتهای دیگر خودشان را ارتقا دهند. بنابراظهارات بنابراظهارات مدیرعامل شرکت ایرانیان نت این اپراتور ملزم به ارایه زیرساخت است و اگر سرویسدهندهای مجوزهای کشوری را داشته و از نوعی باشد که رگولاتوری در پروانه ما را ملزم به ارائه خدمات کرده باشد طبق پروانه به تعهداتمان عمل می کنیم. وی تعداد پورت های منصوبه را بر اساس پروانه 10 میلیون پورت عنوان کرده و ادامه داد: با توجه به ارزیابی بازار، برآورد میکنیم برای افزایش این ده میلیون مجبور به چانهزنی شویم چرا که تخمین این است که باید تعداد را بالا ببریم.
گفتنی است بررسی و مطالعه بر روی شکلگیری شرکت ایرانیان نت (مجری پروژه FTTx) از سال 88 در مؤسسه تحقیقات وزارت ارتباطات مطرح و از آن زمان کار بر روی آن آغاز شد. با توجه به نتایج به دست آمده از مقایسه شبکههای پهن باند، دسترسی مبتنی بر فیبر، تحلیل بازار و تحلیل مشتری این نتیجه حاصل شد که ایرانیان نت، شبکه ملی پهن باند مبتنی بر فیبر با حداقل 20 مگابایت را به درب منازل ببرد. همچنین بنا به دلایل امنیتی, دولت تصمیم گرفت با رعایت اصل 44 قانون اساسی این شرکت را تماما در قالب بخش خصوصی و به صورت ترک تشریفات مزایده به یک کنسرسیوم واگذار کند. مطالعات صورت گرفته در مؤسسه تحقیقات وزارت ارتباطات نشان داد که ایجاد این شبکه علاوه بر افزایش ضریب نفوذ دسترسی پهن باند در کشور, حداقل 20 میلیارد دلار GDP کشور را افزایش و باعث ایجاد ثروت ملی و رفاه عمومی میشود.
- ۹۱/۰۸/۲۰