حضور در سبیت با شکل فعلی پسندیده نیست
اقدامات شرکت ثنارای مبنی بر تشکیل کنسرسیومی از 10 الی 15 شرکت برای حضور در نمایشگاه سبیت پسندیده نیست.
دکتر محمد امین شهرستانی ، رییس مجمع ناشران الکترونیک ، در گفت و گو با خبرنگار ایلنا ، در خصوص برگزاری نمایشگاه سبیت دراسفند ماه جاری ، اظهار داشت: سبیت معروفترین نمایشگاه بین المللی اروپا در زمینه IT بوده و باید نهایت سعی خود را برای حضور هدفمند دراین نمایشگاه به کار ببریم.
دکتر شهرستانی ، افزود: بازدید از این نمایشگاهها برای کلیه افراد اعم از مدیران وکارشناسان حوزه IT وصاحبان صنایع تکنولوژی و مراکزتولیدی IT بسیار مفید بوده و موجب تطبیق آنها بانوآوریهای روز دنیا و افزایش قدرت رقابتپذیری آنها با سایر کشورها خواهد شد.
وی ، تصریح کرد: مصرفکنندگان حوزههای مختلف IT نیز با بازدید از این نمایشگاهها ، فناوریهای روز دنیا را شناخته و دیگر برای فناوریهای منسوخ هزینه نخواهند کرد.
رییس مجمع ناشران الکترونیک ، بیان کرد: فرصت ارایه کالا ، خدمات و محصولات تولیدی IT به بازار جهانی در این محافل به سادگی فراهم است.
وی ، در ادامه با اشاره به این که نباید بی هدف و شتابان در این نمایشگاهها شرکت کنیم ، عنوان کرد: اقدامات شرکت ثنارای مبنی برتشکیل کنسرسیومی از 10 الی 15 شرکت برای حضور در نمایشگاه سبیت طی سالهای گذشته پسندیده نیست.
دکتر شهرستانی ، با بیان این مطلب که توان تولیدی کشور بیشتر از آنی است که تاکنون نمایشگاههای سبیت و جیتکس ازخود نشان دادهایم، تصریح کرد: ساماندهی به این موضوع نیاز به مطالعه بازارهای هدف همکاری و حضور اتاق بازرگانی کشور ، وزارت بازرگانی و وزارت صنایع و انجام اقدامات کارشناسانه کلیه تشکلهای حوزه IT دارد.
وی ، با تاکید بر این که تحقق این موضوع زمانبر است ، خاطر نشان کرد: تنها در این صورت میتوانیم ادعا کنیم که جای پایی در این گونه نمایشگاهها باز کردهایم و شرایط مطلوبی برای ارتباط با طرفین تجاری خود داریم.
رییس مجمع ناشران الکترونیک ، در ادامه افزود: آشنایی تولیدکنندگان فناوری اطلاعات ایرانی با سایر تولیدکنندگان علاوه بر همکاری ارگانهای فوق ، نیازمند حمایت وزارت صنایع است.
وی ، خاطر نشان کرد: این فرصت نیز در صورت تفکرات شخصی برای حضور پراکنده در نمایشگاه ازدست خواهد رفت.
دکتر شهرستانی ، با اشاره به این که هدایت این قضیه نیازمند جریانسازی ملی و هماهنگی کلیه فعالان حوزه IT در داخل کشور است، گفت: معتقدیم که در این زمینه حلقه مفقودهای درکشور وجود دارد و آن هم فقدان تشکل جامع و مادری است که بتواند وظایف خود را در حوزه ICT فراتر از وظایف ملی تعریف کرده و به واردات و صادرات خدمات فنی و مهندسی نظم و نسق بیشتری ببخشد.
وی ، با اشاره به این که این اقدام از حوزه نظام صنفی خارج است ، افزود: تا این تشکل در کشور شکل نگیرد ، فرصتهای طلایی موجود تبدیل به تهدید خواهد شد.
- ۸۴/۱۲/۱۳