ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دولتی ها عامل اصلی قطعی اینترنت

| شنبه, ۲۵ شهریور ۱۳۸۵، ۰۷:۲۹ ب.ظ | ۰ نظر

معاون نگه‌داری و مدیریت شبکه‌ی زیرساخت با بیان این که 65 درصد قطعی‌های فیبر نوری مربوط به سازمان‌های دولتی است، گفت: در این بین وزارت راه 28 درصد، وزارت نفت هفت درصد و وزارت نیرو 10 درصد و عوامل شهرداری چهار درصد سهم دارند؛ همچنین 15 درصد قطعی‌های فیبر نوری مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی است.

به گزارش (ایسنا)، محمدتقی خاکی در نشست روابط عمومی‌های شرکت مخابرات سراسر کشور با تاکید بر اهمیت شبکه‌ی فیبر نوری‌ گفت: در حال حاضر شبکه‌ی فیبر نوری کشور اطلاعات بین شهری استان‌ها، اطلاعات سازمان‌ها، شرکت‌ها و ارتباطات نظامی ‌و انتظامی ‌را برقرار می‌کند؛ هم اکنون 95 درصد ارتباطات کشور از طریق فیبر و تنها پنج درصد این ارتباطات به وسیله‌ی سیستم‌های رادیویی انجام می‌گیرد.

او با اشاره به موقعیت مناسب جغرافیایی کشور گفت: هم اکنون فیبر نوری زمینی کشور به فیبر کشورهای ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، ارمنستان و افغانستان متصل و با فیبر دریایی کشور به امارات و کویت وصل است.

به گفته‌ی، وی قطعی‌های فیبر نوری خسارت جبران‌ناپذیری به امنیت کشور و اختلال در برخی از سازمان‌ها و نهادهای دولتی به وجود می‌آورد.

معاون نگه‌داری و مدیریت شبکه زیرساخت، در ادامه خاطر نشان کرد: نزدیک 210 میلیارد دقیقه مکالمات بین‌المللی در دنیا انجام می‌گیرد که با استفاده یک درصد جمعیت دنیا، سهم ایران از این مدت باید دو میلیارد دقیقه باشد؛ در حالی که ما در سال یک میلیارد دقیقه مکالمات داریم و اختلاف مکالمات وارده و صادره مربوط به ترافیک‌های غیر مجاز است.

در ادامه‌ی این نشست،‌ حمید خاتمی‌ - مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه‌ی زیرساخت - با اعلام این که ارتباطات بین شهری 25 درصد رشد داشته است، ‌گفت: میانگین نسبت به تعداد پاسخ به تعداد تقاضا به مرکز به دستگاه تلفن مشترک و نحوه‌ی استفاده از آن و میزان ترافیک موجود در شبکه بستگی دارد؛ کیفیت سرویس وارده به مراکز بین شهری در استان گیلان با 51 درصد بهترین رتبه را در کشور دارد.

مدیر کل کنترل و مدیریت شبکه‌ی زیرساخت ادامه داد: ما سرمایه‌گذاری‌های بسیاری را انجام می‌دهیم؛ اما نقش‌مان در بهره‌برداری از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده،‌ بسیار کم است و این ما را دچار مشکل کرده است.

به گزارش ایسنا، در ادامه‌ی این نشست محمد دهقانی - مدیر کل طراحی و مهندسی سوئیچ - نیز با اعلام این که شبکه‌ی هوشمند شبکه‌ای است که با افزودن قابلیت‌های نرم‌افزار و سخت‌افزاری امکان ارایه‌ی سرویس‌های با ارزش افزوده را به مشترکان فراهم می‌کند، اظهار داشت: شبکه‌ی IN امکان معرفی سریع‌تر و ساده‌تر سرویس‌های با ارزش افزوده، مدیریت قابل انعطاف بر روی سرویس‌ها، افزایش کنترل مشترک بر روی پارامترهای سرویس، امکان نصب و راه‌اندازی پایگاه‌های اطلاعاتی مختلف، ایجاد محیطی مناسب برای تولیدکنندگان سرویس خصوصی را فراهم می‌کند.

داوود زارعیان - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران - هم در ابتدای نشست با بیان این که کاربردهای حوزه‌ی فن‌آوری اطلاعات دگرگون شده است؛ هم اکنون بیش از یک میلیارد کاربر اینترنت در دنیا وجود دارد و دیگر به مخابرات نگاه عامیانه نمی‌کنند و افزایش تعداد کاربران نتیجه‌ی توسعه‌ی زیرساخت‌ها بوده است.

وی با بیان این که اصطلاح جدید شکاف دیجیتال نتیجه‌ی تعداد کم کاربران در کشورهای در حال توسعه در مقابل کشورهای توسعه یافته است.

مدیر کل روابط عمومی ‌شرکت مخابرات ایران، با بیان این که ضریب نفوذ دیجیتال در کشورها رو به افزایش است، گفت: ما باید دیدگاه جامعه را نسبت به ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، تغییر و حوزه‌ی کاربردهای آن را افزایش دهیم.

به گفته‌ی وی فن‌آوری اطلاعات هزینه‌های دیگر را کاهش داده و این صنعت کشش‌های بسیاری را داراست.

  • ۸۵/۰۶/۲۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">