«عصای موسی» بلای جان صهیونیستها
جنگ سایبری وارد مراحل جدیدی شده که توازن قدرت را به ضرر رژیم صهیونیستی تغییر داده است. برخی تحلیلگران و رسانهها این حملات را که در هفتههای اخیر تشدید شده از جانب ایران تحلیل کرده و حتی آن را پاسخی به حمله سایبری نسبت به جایگاههای سوخت ایران دانستهاند.
همزمان با این موضوع فیلمی از فرمانده هوافضای سپاه پاسداران منتشر شده که در آن میگوید «اتفاقاتی که در منطقه میافتد تصادفی نیست. دوستان ما کارهایی را انجام میدهند» هرچند سردار حاجیزاده به این مسأله ورود مستقیمی نداشته و موضع شفافی نگرفته اما به نظر میرسد آنچه در رسانهها دیده میشود، تنها قسمتی از کوه یخ جنگ سایبری و امنیتی بین ایران و رژیم اشغالگر قدس است. سردار حاجیزاده همچنین در گفتوگو با بسیج دانشجویی دانشگاه شریف به سؤالی درخصوص پاسخ ایران به ترور شهید فخریزاده واکنش جالبی نشان داد. وی گفت: «من شنیدم که اسرائیلیها در اربیل و کردستان عراق و بعضی از نقاط خیلی کشته دادند!» وی در ادامه گفت: «ما شنیدیم که اینها جاهایی ضربه میخورند، جاهایی آتش میگیرد یا کشتیهایشان منفجر میشود یا فلان کارخانه منفجر میشود؛ بالاخره ما هم خدایی داریم.»
در آخرین نمونه از عملیاتهای سایبری علیه رژیم صهیونیستی که مبدأ آن به شکل رسمی مشخص نیست، گروه هکری «عصای موسی» زیرساختهای سایبری و ارتش این رژیم را مورد حمله محکم قرار داد. گروه عصای موسی در این خصوص گفته است: «ما به زیرساختهای سایبری رژیم جنایتکار صهیونیستی نفوذ کرده و توانستیم ۲۲ ترابایت تصاویر ۳ بعدی را از تمام مناطق اسرائیل پیدا کنیم که توسط خود آنها با دقت ۵ سانتیمتر گرفته شده است» گروه هکری «عصای موسی» هفته گذشته شرکتهای مشاوره مالیاتی رژیم صهیونیستی را نیز هک کرده بود. ماه اکتبر این گروه هکری اطلاعات حساس صدها سرباز ارتش رژیم صهیونیستی را افشا کرد. اطلاعاتی حساس شامل «نام، آدرس، رده و واحد صدها سرباز و افسر» ارتش رژیم صهیونیستی در این حمله سایبری است که افشا شد.
«عصای موسی» همچنین تصاویر شخصی «بنی گانتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را منتشر و تأکید کرد: «ما سالهای زیادی است که در هرلحظه و در هر قدم شما را زیرنظر داریم. تمامی تصمیمات و اظهارنظرات شما تحت نظر ما بوده است. سرانجام در حالی که تصورش را هم نمیکنید، به شما حمله خواهیم کرد.»
گروه هکری عصای موسی همچنین تصریح کرد که هرگز «سربازانی که خون آنها به واسطه سیاستهای اشتباه و جنگهای بیثمر ریخته شده و همچنین مادرانی که در عزای فرزندانشان نشستند و همچنین تمامی ظلم را فراموش نمیکنند و تمامی ظلمها و بیعدالتیهایی که در حق مردم این ملت شده است، فراموش نمیکنند» گروه هکری عصای موسی سپس هشدار داد: «ما قصد داریم این اطلاعات را برای آگاهی تمامی جهان از جنایات مقامهای اسرائیلی منتشر کنیم.»
پیشتر نیز گروه «عصای موسی»، ۳ شرکت مهندسی رژیم صهیونیستی را هدف حمله سایبری قرار داد. این حمله سایبری شرکتهای صهیونیستی «دیوید، ایهود لویاتان و اچ.جی.ام» را هدف قرار داده و اطلاعات فاش شده شامل پروژهها، نقشهها، قراردادها، تصاویر، نامهها و تصاویر کنفرانسهای ویدیویی این شرکتهاست. اطلاعات فاش شده شامل اسنادی در مورد پروژههای زیربنایی از جمله بزرگراهها و سیستمهای آبرسانی عمومی است. برخی از اسناد حتی شامل مناقصه و سایر اسناد مربوط به ساخت و ساز در پروژه ورودی شهر جدیدی است که در حال حاضر در ورودی قدس اشغالی در حال انجام است.
شرکت Epsilor یکی دیگر از مهمترین شرکتهای تولید و تأمین باتریهای نظامی برای صنایع نظامی رژیم صهیونیستی و شرکتهای نظامی بینالمللی است که هکرها حجم بالایی از اطلاعات این شرکت شامل اسناد، قراردادها، نتایج آزمایشها، نقشههای ساخت و ایمیلهای شرکتی آن را به دست آوردند. گروه «عصای موسی»، اعلام کرد که به ۱۶۵ سرور و ۲۵۴ سایت دسترسی پیدا کرده و اطلاعاتی بالغ بر چندین ترابایت به دست آورده است.
گروه هکری عصای موسی تصریح کرده، اطلاعات منتشر شده شامل تمامی اطلاعاتی که در اختیار دارند نیست و بتدریج باقی اطلاعات را منتشر خواهد کرد. جروزالمپست گزارش کرد که گروه هکری عصای موسی برخلاف گروه هکری «سایه سیاه» که اخیراً به چندین شرکت صهیونیستی حمله سایبری کردهاند، تاکنون درخواست پول یا چیز دیگری را نکردهاند.
گزارشها همچنین نشان میدهد که کارتهای شناسایی و اسناد بیمهای نیز در جدیدترین حمله سایبری به شرکتهای مهندسی رژیم صهیونیستی فاش شده است. روزنامه جروزالم پست در گزارش خود نوشت که هنوز مشخص نیست که آیا گروه هکری عصای موسی به صورت مستقل عمل میکنند یا اینکه تحت حمایت کشوری هستند.
وحشت در اردوگاه صهیونیستها
در هفتههای اخیر، نهادها و شرکتهای رژیم صهیونیستی بهطور مکرر هدف حملات سایبری قرار گرفتند، روز هشتم آبان روزنامه جروزالمپست گزارش کرد که گروه هکری ایرانی موسوم به «سایه سیاه» (Black shadow) سرورهای شرکت اینترنتی رژیم صهیونیستی «سایبرسرو» (Cyberserve) را مورد حمله هکری قرار داده و آن را از دسترس خارج کرده و تهدید به افشای اطلاعات آن کرده است.
همزمان با اوجگیری ضربات علیه رژیم صهیونیستی پایگاه خبری «میدل ایست مانیتور» در گزارشی، به اوجگیری تنشهای سایبری میان ایران و رژیم صهیونیستی پرداخته و بهطور خاص به این مسأله اشاره کرده که رویکرد ایران در مواجهه با اقدامات سایبری اسرائیل علیه این کشور نشان میدهد که این حملات روز به روز پیچیدهتر و خطرناکتر نیز میشوند. این رسانه همچنین به حمله سایبری علیه سیستم سوخترسانی ایران اشاره کرده و نوشته اسرائیل به وضوح و صراحت مسئولیت حمله به پمپ بنزینهای ایرانی را به عهده نگرفته با این حال تا حد زیادی اینکه حمله مذکور کار اسرائیل بوده، روشن است.
میدل ایست در خصوص ویژگیها و سابقه حملات سایبری علیه صهیونیستها نوشته است: «اسرائیلیها ادعا میکنند که ایران نیز حملات سایبری گستردهای را به سامانههای یک بیمارستان و همچنین سیستمهای آب و فاضلاب اراضی اشغالی انجام داده است. تحلیلگران زیادی با مشاهده الگوهای حملات سایبری ایران به این نکته اشاره دارند که ایران در حملات خود روز به روز پیچیدهتر عمل میکند. آنها بهطور خاص به حملات سایبری ایران به شبکه برق و همچنین سروِرهای اینترنتی در اسرائیل اشاره میکنند؛ حملاتی که خساراتی جدی را به سیستمهای بانکی اسرائیل وارد کردند. ایران به قدری در این رابطه پیچیده عمل کرده که برخی اسرائیلیها به خرید ژنراتورهای برق و همچنین تهیه نسخههای مختلف کپی از مدارک و دادههای رایانهای خود روی آوردهاند. ترس آنها از این است که شاید اطلاعات و بسیاری از امکانات خود را در جریان اقدامات سایبری ایران از دست بدهند.»
این رسانه همچنین نوشته که «اسرائیل در شرایط فعلی در هراس است که مبادا حملات سایبری ایران، تواناییهای اقتصادی و فناوری آن را فلج کنند. مسألهای که میتواند برای بانکها، بیمارستانها و نهادها و زیرساختهای تجاری اسرائیل شدیداً آسیبزا باشد. حملات سایبری اخیر ایران به برخی پایگاههای دادهای و اطلاعاتی اسرائیلی نشان داد که تلآویو تا حد زیادی جهت مقابله با حملات سایبری، از فقدان آمادگی رنج میبرد.
در واقع، این حملات نشان دادند که اسرائیل تا حد زیادی در برابر اقدامات سایبری علیه خود آسیب پذیر و شکننده است. جدای از اینها، اگر روند تنشهای سایبری میان ایران و اسرائیل ادامه پیدا کنند، امکان دارد تهران در حوزههای تسلیحاتی و موشکی اسرائیل نیز نفوذ کند که این موضوع در نوع خود میتواند تبعات مرگباری را برای اسرائیل به همراه داشته باشد. آنچه در این میان کاملاً آشکار است این نکته است که اساساً ایران در برابر حملات سایبری اسرائیل، موضع سکوت اتخاذ نخواهد کرد. ایران تیمهای سایبری مختلفی دارد که به طور مرتب به حملات سایبری اسرائیلیها پاسخ میدهند.»(منبع:ایران)