مجوز اتحادیه برای فروشگاههای اینترنتی اجباری است
نوده فراهانی گفت: تمام واحد های صنفی که در فروشگاه های اینترنتی فعالیت می کنند، باید حتما عضو اتحادیه باشند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران در خصوص فعالیت فروشگاه های اینترنتی و فروش آن ها گفت: تمام واحد های صنفی که در فروشگاه های اینترنتی فعالیت می کنند، باید حتما عضو اتحادیه باشند اگر غیر از این باشد نمی توانند فعالیت کنند.
نوده فراهانی بیان کرد: باید رضایت مردم و اعتماد مردم را جلب کرد به همین دلیل بر تمام فروش فروشگاه های اینترنتی باید نظارت کرد تا کالای قاچاق و غیر استاندارد نفروشند.
رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر اینکه باید جلوی فروش کالای قاچاق و غیر استاندارد را گرفت، بیان کرد: برخی فروشگاه ها اقدام به فروش محصولات قاچاق و غیر استاندارد می کنند که مجوزی از اتحادیه ندارند در صورتی که باید از اتحادیه مجوز فروش داشته باشند و حتما عضو اتحادیه باشند.
در همین رابطه: سایت های اینترنتی بلای جان سمساریها شدند!
رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان تهران به تاثیر کرونا بر کسب وکارهای این واحد صنفی اشاره کرد و گفت: کرونا باعث شده تا امکان بازدید از کالاهای دست دوم وجود نداشته باشد. اقبال مردم به سمت سایت های اینترنتی هم دیگر عامل کساد شدن فعالیت سمساری هاست.
رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان تهران با اشاره به دلایل رکود فعالیت در صنوف تحت پوشش اتحادیه متبوع خود اظهارکرد: با شیوع کرونا در تمامی دنیا بسیاری از مشاغل کاملاً راکد و غیرفعال شدند. طبق دستورالعمل وزارت بهداشت و تعطیلی دوماهه واحدهای صنفی و همچنین آمار بالای مبتلایان به ویروس کرونا، حتی پس از بازگشایی و فعالیت دوباره کسب وکارها به دلیل عدم اعتماد مردم، کسب اجازه برای ورود به بسیاری از منازل و محیط های کار برای خرید اجناس و کالاهای دست دوم، سخت شده است. همین مسئله عامل مهمی در رکود و خروج برخی از اعضا در این صنف شده است. از دیگر عوامل می توان به فعالیت شبانه روزی سایت های اینترنتی مانند شیپور و دیوار اشاره کرد که بیشترین آمار خریدوفروش های کالاهای دست دوم را در اختیار گرفته اند. حال آنکه شروط اخذ پروانه کسب بسیار زیاد است و اعضاء کسب وکارشان کساد است.
داود عبدالهی در ادامه بیان کرد: شرایط سخت در حصول درآمد برای مردم، منجر به استفاده های چند باره از کالاهایی شده که سابقاً به عنوان دست دوم می فروختند، اما اکنون ترجیح می دهند تا برای کاهش هزینه های زندگی از اجناس خود بیش از گذشته استفاده کنند. البته از سوی دیگر، قشری از افراد جامعه، ترجیح می دهند تا در میان کالاهای دست دوم، کالای مناسب شرایط خود را یافته و استفاده کنند. در این میان بسیاری از کالاهای دست دوم، مانند مبلمان، تخت، لوازم ریز آشپزخانه، چینی جات، ظروف آشپزی، انواع موکت، زیر اندازها و… با کمی احیا، می تواند در جایگاه کالای دست اول مورد استفاده قرار گیرد. این نوع از خرید ها نیز شامل افرادی می شود که در برخی از امور یا پول کافی برای خرید کالای دست اول را ندارند، یا نقدینگی خود را با کمی تدبیر به سرمایه تبدیل می کنند و سعی در دورنگری نسبت به موضوعات اقتصادی دارند.
منبع: اتاق اصناف تهران