مشکلات مخابرات و PAPها پابرجاست
محمد بیدختینژاد دبیر گروه شرکتهای PAP اظهارات مظفر پوررنجبر مدیرعامل شرکت مخابرات ایران مبنی بر توافق شرکتهای ندا و مخابرات بر سر نرخ خدمات را تکذیب کرد.
فناوران- بیدختینژاد گفت: بر خلاف آنچه مدیرعامل شرکت مخابرات میگوید، شرکتهای PAP، کماکان در چالش دریافت خدمات و امکانات فضا و پاور از شرکتهای مخابراتی هستند. مصداقهای بارز این اختلافات نیز به طور مکرر، حضوری و کتبی توسط شرکتهای PAP به مسوولان شرکت مخابرات ایران ارایه شده است.
وی افزود: اختلافاتی که مربوط به عدم رانژه خطوط مشترکان شرکتهای PAP توسط شرکتهای مخابراتی بوده است، پس از جلسات مکرر، مکاتبات متعدد و اخطارهای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در برخی از استانها از جمله استان همدان پس از گذشت نزدیک به سه ماه مرتفع و رانژه مشترکان انجام شد. برخی از شرکتهای مخابرات مانند شرکت مخابرات استان خوزستان، استان فارس و استان یزد، به یکباره با وجود آنکه قراردادهای بین شرکتهای مذکور با شرکتهای PAP کماکان ادامه داشته است، سرویس مشترکان آنان را در کافوهای نوری قطع کرده و به لیست مشترکان خود افزودند. این عمل شرکت مخابرات را چگونه میتوان توجیه و یا تفسیر کرد؟
دبیر گروه شرکتهای PAP با بیان اینکه پوررنجبر در اظهارات خود مدعی شده است “تعرفه هیچ سرویس و خدماتی از سوی مخابرات ایران بدون توافق اعلام نمیشود” گفت: چگونه است که هیات مدیره شرکت مخابرات ایران بارها نسبت به افزایش تمامی خدمات و امکانات مخابراتی بدون توجه به اصول پروانه، به طور یکجانبه و یکطرفه اقدام کرد. بدون هیچگونه اطلاعرسانی به اپراتورها برای اجرا به شرکتهای تابعه ابلاغ میکند.
بیدختینژاد افزود: صرفا زمانی که صورتحسابهای مربوطه واصل میشود، شاهد افزایش بیسابقه خدمات و امکانات مخابراتی می شویم و جالب است که در پاسخ به پیگیری، تمامی سوالات فقط با یک جمله پاسخ داده بیان میشود که "مصوبه هیات مدیره و یا مصوبه مجمع شرکت مخابرات ایران است که برای اجرا ابلاغ شده است".
وی افزود: افزایشهای بیرویه و خلاف قانون شرکت مخابرات ایران از جمله افزایش غیرقانونی هزینه نگهداری سیم مسی از 200 ریال به یکهزار و 875 ریال و سپس به دو هزار و 640 ریال و یا ایجاد هزینههای جدیدی که هرگز در صورتحسابهای شرکت مخابرات ایران سابقه نداشته است، هزینههایی است که شرکت مخابرات ایران آن را متحمل نشده و به طور یکجانبه به شرکتهای PAP تحمیل میکند. قطعا تحمیل این هزینههای سنگین و ایجاد فضای رقابتی ناسالم و نابرابر، نتیجهای جز بیرون راندن شرکتهای PAP که قریب 9 سال است در این عرصه فعالیت میکند، نخواهد داشت.
دبیر گروه شرکتهای PAP با بیان اینکه چنانچه شرکت مخابرات ایران هنوز ذرهای اعتقاد به ماندن شرکتهای PAP در این عرصه را دارد، باید جلسهای را تعیین کرده تا مشکلات و مسایل متعدد این شرکتها که به فراموشی سپرده شده است، مجدد و مستند مطرح تا راهحل مناسب برای رفع آن پیدا شود گفت: امیدواریم همانطور که ایشان هرگونه اختلاف در زمینههای فوق را با شرکتهای PAP رد کرده و تاکید بر توافقات نهایی بین مخابرات و شرکتهای PAP داشتهاید، امیدواریم که هر چه زودتر این امر تحقق یابد.
بیدختینژاد با بیان اینکه پوررنجبر را انسانی منصف میداند، گفت: صحبتهای وی برای ما شوکآور و عجیب بود. ما معتقدیم در گزارشهایی که به ایشان میرسد، واقعیت فیلتر میشود و اطلاعات درستی به وی داده نمیشود.
- ۹۱/۰۸/۰۸