نگرانی غرب از همکاری سایبری ایران و کرهشمالی
عقد قرارداد همکاری میان ایران و کره شمالی به منظور مقابله با حملات سایبری در فضای دیجیتال باعث نگرانی غرب شده است.
به گزارش فارس به نقل از وی تری، دو طرف قراردادی را برای همکاری در زمینه علم و فناوری به امضا رسانده اند تا با دشمنان مشترک در فضای دیجیتال مقابله کنند.
بر اساس جزئیات ارائه شده در این قرارداد دو طرف در حوزه های تحقیقاتی، تبادل دانشجو و ایجاد آزمایشگاه های مشترک با یکدیگر همکاری می کنند. علاوه بر این، ایران و کره شمالی در زمینه فناوری اطلاعات، مهندسی، بیوتکنولوژی، انرژی های تجدیدپذیر، توسعه پایدار کشاورزی و فناوری غذایی با هم همکاری می کنند.
کارشناسان و رسانه های غربی با جوسازی خبری گسترده در مورد تبعات امضای این قرارداد همکاری مدعی شده اند همکاری دو طرف برای مقابله با تهدیدات سایبری ممکن است برای دنیای دیجیتال تبعات منفی داشته باشد، این در حالی است که به اعتراف خود این رسانه ها بدافزارها و جاسوس افزارهایی همچون استاکس نت، دوکو، فلیم و ... توسط کشورهای غربی طراحی و منتشر شده اند و آمریکا و رژیم صهیونیستی در این زمینه متهم ردیف اول محسوب می شوند.
میکو هیپونن رییس امور امنیتی در موسسه فنلاندی اف – سکیور معتقد است یکی از زمینه های گسترده همکاری دو طرف دفاع سایبری و تدوین استراتژی های تهاجم سایبری خواهد بود. وی اذعان کرده که عقد چنین قرارداد همکاری واکنشی به حملات سایبری کشورهای غربی است که امسال افشا شدند.
یکی از آخرین نوع از این بدافزارها فلیم بود که به جیمزباند بدافزارها شهرت یافت. این بدافزار در اوائل ماه می عرضه شد و رژیم صهیونیستی و آمریکا متهم ردیف اول طراحی آن هستند. اف –سکیور فلیم را یکی از بزرگترین تهدیدات برای صنعت امنیت سایبر توصیف کرده است.
- ۹۱/۰۶/۱۴