ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

هند ماهواره اطلاعاتی به فضا فرستاد

| دوشنبه, ۱۲ فروردين ۱۳۹۸، ۰۵:۵۰ ب.ظ | ۰ نظر

 سازمان تحقیقات هوا و فضای هند(ایسرو) روز دوشنبه با موفقیت یک ماهواره اطلاعاتی را که به منظور نظارت و جمع آوری اطلاعات توسط سازمان های اطلاعاتی هند مورد استفاده قرار خواهد گرفت به فضا پرتاب کرد.

به گزارش ایرنا، به نقل از شبکه خبری 'ان دی تی وی' این سازمان در بیانیه ای گفت: تمام مراحل این عملیات با موفقیت انجام شد و ماهواره اطلاعاتی هند به نام 'امی ست' و 28 ماهواره دیگر با استفاده از موشک بومی پی اس ال وی در مدار زمین قرار گرفتند.
جی ساتیش ردی رییس سازمان تحقیق و توسعه دفاعی هند(دی ار دی او) که این ماهواره را تولید کرده است گفت: این ماهواره به اهداف نظارتی هند کمک می کند.
این درحالی است که هند هفته گذشته به صورت موفقیت آمیز یک ماهواره خود را با استفاده از موشک در فضا منهدم کرد و به این ترتیب دهلی نو به جمع کشورهایی چون آمریکا، روسیه و چین پیوسته است.
بر اساس گزارش های منتشر شده این ماهواره در ارتفاع 300 کیلومتری از مدار زمین قرار داشته است.
همچنین سازمان تحقیقات فضایی هند(ایسرو) در روزهای پایانی ماه ژانویه سال میلادی جاری ماهواره نظامی 'میکروست آر' را با استفاده از موشک بومی 'پی اس ال وی سی-44' در جو زمین قرار داد.
این اولین پرتاب موفقیت آمیز موشک پی اس ال وی هند در سال میلادی جاری و چهل و ششمین پرتاب موفقیت آمیز این موشک از زمان بهره برداری از آن بود.
ماهواره 'میکرو ست آر' توسط سازمان توسعه و تحقیقات دفاعی هند تولید شده است.
سازمان تحقیقات فضایی هند( ایسرو) به دنبال توسعه تکنولوژی بومی جهت استفاده دوباره از موشک های استفاده شده این سازمان است.
همچنین هند، در ماه پایانی سال 2018 نیز یک ماهواره نظامی به نام ' جی ست 7 ای' را به فضا پرتاب کرد.
سازمان ایسرو در سال 2013 یک ماهواره نظامی دیگر برای نیروی دریایی هند به فضا پرتاب کرده بود.
سازمان تحقیقات هوا و فضای هند(ایسرو) سال گذشته با ثبت رکود بی سابقه پرتاب 104 ماهواره با یک موشک به فضا از جزیره کوچک 'سریهاریکوتا' در جنوب هند با پشت سرگذاشتن رقبای بزرگی همچون روسیه و آمریکا، تاریخ ساز شد.
جزیره کوچک 'سریهاریکوتا' در صنعت فضایی هند ،حکم دماغه 'کاناورال' در ایالت فلوریدای امریکا را دارد که تاکنون موشک های فضایی وماهواره های بسیاری از این جزیره به فضا پرتاب شده است.
سکوی پرتاب موشک جزیره 'سریهاریکوتا' تاکنون با پرتاب بیش از 200 ماهواره از کشورهای مختلف ،میزبان برنامه های جاه طلبانه فضایی هند است.
هزینه های پرتاب از این سکو به حدی پایین است که حتی رقیبان قدر هند هم قادر به رقابت با این هزینه ها نیستند؛ برای مثال این کشور قادر است کاوشگر مریخ خود را با هزینه ای به مراتب پایین تر از بودجه ای که هالیوود به ساخت فیلم های فضایی تخصیص می دهد، به سیاره سرخ ارسال کند.
در بیشتر سفرهای فضایی و پرتاب فضاپیماها از مبدا هند از راکت خوش سابقه پی اس ال وی ( Polar Satellite Launch Vehicle) استفاده می شود.
یکی از مهمترین دستاوردهای فضایی هند در سال 2013 میلادی پرتاب کاوشگر مدارگرد به مریخ با موشک 'پی اس.ال.وی' ازسکوی پرتاب 'سریهاریکوتا' با نام 'مانگالیان'که به زبان سانسکریت به معنای 'مسافر مریخ ' بود . به این ترتیب این کشور در ردیف چهارمین کشوری که توانست به منظومه شمسی راه یابد ، قرار گرفت.
ماموریت ماهواره مانگالیان شامل اکتشاف گاز متان و دی اکسید کربن در جو مریخ می شد تا وجود حیات در سیاره همسایه زمین بررسی شود.

  • ۹۸/۰۱/۱۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">