18 درصد از رشد بهره وری برنامه چهارم سهم ارتباطات
معاون پارلمانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: رویکرد سازمان مدیریت و برنامه ریزی در رشد اقتصادی برنامه چهارم، رشد 5/8 درصد است که 5/2 درصد آن مربوط به بهره وری کل عوامل است.
به گزارش خبرنگار سینا، "قاسم رمضانپور نرگسی" در مراسم پایانی هشتمین جشنواره شهید رجایی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بخش ارتباطات کشور می بایست 18 درصد از 5/2 درصد بهره وری در برنامه چهارم توسعه را محقق کند.
وی، جشنواره شهید رجایی را یادگاری از دولت خاتمی دانست و ابراز امیدواری کرد تا این جشنواره که در راستای اهداف و رویکرد دولت جدید نیز است با قوت بیشتری پیگری شود.
رمضانپور نرگسی اظهار داشت: به تناسب رشد و توسعه سازمان های دولتی، مشکلاتی نیز پیرامون این سازمان ها ایجاد شد که کشورهای پیشرفته سه رویکرد علم رفتاری، سیستمی و مدیریت دولتی نوین را برای اصلاح امور اداری در پش گرفتند.
وی ادامه داد: در فراز و نشیب ها و بحران های نیمه اول قرن 20، بحران های اقتصادی و اداری، دولت ها را به این فکر انداخت که برای افزایش کارآیی و اثربخشی کارها به اصلاحات روی آورند.
معاون پارلمانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: محور تحول اداری، منطقی بودن اندازه دولت و اصلاح ساختارهای تشکیلاتی، بهبود علملکرد و ارزیابی علمکرد سازمان، بهبود سیستم ها و روش های انجام امور، توسعه اتوماسیون و فناوری اطلاعات و ارتباطات، تکریم مردم و بعد رضایت ارباب رجوع و ارتقای سلامت نظام اداری از جمله محورهای تحول اداری بود که از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در نظر گرفته شد و در این جشنواره نیز مدنظر بود.
وی با اشاره به اینکه اگر تحول اداری را به عنوان نقطه مطلوب در نظر بگیریم، اثربخشی، کارآیی و اقتصادی کردن امور نیز حاصل خواهد شد، کارآیی و اثربخشی را همان بهره وری عنوان کرد و افزود: اهداف تمام دولت ها و بنگاه های اقتصادی افزایش بهره وری است.
رمضانپور نرگسی خاطرنشان کرد: ارتباطات می بایست بهره وری خود را در سرمایه و نیروی کار افزایش دهد که در همین راستا سند تحول اداری در حال تهیه است.
وی این سند را برای رسیدن به اهداف برنامه چهارم مهم و اساسی توصیف و ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه ها و محورهای تحول اداری بتوانیم در این راه قدمی برداریم.
گفتنی است در مراسم پایانی هشتمین جشنواره شهید رجائی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات 13 نفر به عنوان نمونه ملی و شش نفر نیز به عنوان نمونه دسنگاهی انتخاب شدند.
- ۸۴/۰۶/۱۰