آخرین وضعیت اپراتور سراسری اینترنت بی سیم
مدیرعامل اپراتور سراسری اینترنت پرسرعت بی سیم با تشریح مراحل نهایی راه اندازی سرویس وایمکس از ارائه سرویس وایمکس در 30 استان کشور خبر داد و گفت: تعرفه های مصوب این سرویس به زودی اعلام می شود.
محمد تقی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به انجام مراحل نهایی راه اندازی سرویس وایمکس به صورت همزمان در کل کشور گفت: شبکه در حال تکمیل شدن است و به زودی اینترنت پرسرعت بی سیم در اختیار تمامی هموطنان قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه مرجع تصمیمگیری در مورد تعرفه سرویسهای ارتباطی و فناوری اطلاعات، کمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است گفت: این کمیسیون حداکثر تعرفه سرویس وایمکس را تصویب کرده اما ما بر مبنای شرایط بازار تعرفه استفاده از این سرویس را اعلام خواهیم کرد.
مدیرعامل اپراتور مبین نت در مورد کیفیت شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم نیز گفت: در شبکه های بی سیم، اسکلتهای فلزی ساختمانها، امواج الکترومغناطیسی را جذب کرده و این مسئله در نقاطی باعث ایجاد نقطه کور می شود. به همین دلیل در تمامی شبکه های بی سیم از قبیل تلفن همراه و اینترنت امکان بروز نقاط کور وجود دارد اما سعی داریم با طراحی مناسب این مشکل را به حداقل رسانده تا برای مشترک محسوس نباشد.
خاکی با بیان اینکه نصب آنتن های bts را برای پوشش شبکه وایمکس در دستور کار داریم اضافه کرد: در برخی مناطق آنتنهای bts نصب شده است و در برخی مناطق نیز که امکان هم مکانی وجود دارد از آنتن های نصب شده اپراتورهای تلفن همراه به طور مشترک استفاده خواهیم کرد.
به گزارش مهر، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اسفند ماه سال 87 مجوز بهره برداری از شبکه اینترنت پرسرعت بی سیم را برای چهار اپراتور صادر کرد و بر این اساس مقرر شد اپراتور مبین نت در کل کشور، ایرانسل در 7 شهر، اپراتور اسپادان در اصفهان و شرکت رایانه گلستان در گلستان ظرف مدت 9 ماه این سرویس را عرضه کنند. تاکنون اپراتور ایرانسل موفق شده است که در 7 شهر کشور وایمکس بدهد.
وایمکس سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم است که با استفاده از منطقه بسیار وسیع تحت پوشش دکلهای وایمکس کل شهر و شهرکهای صنعتی و مناطق راهبردی را پوشش می دهد و اینترنت پرسرعت را برای سازمانها، موسسات و شرکتهای تجاری و همچنین منازل مسکونی و تمامی افراد در هر نقطه ای از مکانهای تحت پوشش فراهم می آورد. به طوری که کاربر قادر خواهد بود در هر لحظه حتی در شهرهای دیگر تحت پوشش توسط رایانه اش به اینترنت پرسرعت متصل شود.
- ۸۹/۰۲/۱۲