ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

آی‌تی آنالیز - نوسان قیمت ارز و درهم از یک سو و اخباری مبنی بر قطع روابط تجاری میان ایران و امارات متحده عربی، زمینه را برای سو استفاده در بازار کامپیوتر و موبایل کشور از هم اکنون فراهم کرد.

بر اساس این گزارش با توجه به وابستگی بالغ بر 80 درصدی واردات قطعات الکترونیکی، رایانه ای و تلفن همراه از کشور امارات متحده عربی، اخبار مرتبط با قطع روابط تجاری ایران و امارات اگرچه در هاله ای از ابهام بوده و از سوی وزارت امور خارجه ایران تکذیب شده، اما در عین حال منابع خبری از عدم امکان ثبت سفارشات از سوی واردکنندگان ایرانی در کشور امارات دارد.

این در حالیست که منابع خبری سطح رابطه تجاری ایران و امارات را رقمی بالغ بر 100 میلیارد دلار در سال ارزیابی کرده اند.

این موضوع فرصت بسیار مناسبی برای سودجویان فراهم کرده تا همواره از نوسان‌هایی از این دست حداکثر استفاده را ببرند. در همین رابطه اخبار واصله از مراکز فروش موبایل در تهران حکایت از آن دارد که برخی از فروشندگان سودجو نسبت به احتکار، عدم فروش و افزایش قیمت‌ها اقدام کرده اند.

یک سایت خبری نیز در این رابطه گزارش داده، به دلیل روند صعودی نرخ دلار و درهم از روز گذشته، برخی از فروشندگان سود جو از این شرایط استفاده کرده و از فروش گوشی در بازار خودداری می کنند.

یکی از دست اندرکاران بازار تلفن همراه در این باره گفت: با شرایط فعلی بازار تلفن همراه بیشتر فروشندگان بهای تمامی محصولاتشان را در بازار افزایش داده اند و برخی دیگربه امید بالارفتن مجدد قیمت ها از عرضه گوشی در بازار خودداری می کنند.

وی در گفت و گو با سایت موبنا افزود: مدتی است که نرخ دلار و درهم به طور چشمگیری افزایش یافته که با استمرار این افزایش بها، قیمت تمامی گوشی های بدون گارانتی موجود در بازار نیز افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: با استمرار شرایط فعلی پیش بینی می شود بهای تمامی گوشی های گارانتی دار که تا کنون با افزایش روبرو نشده است، نیز در روزهای آینده افزایش یابد.

بر اساس این گزارش فارغ از سرنوشت نهایی مسایل پیرامون روابط تجاری ایران و امارات، به نظر می‌رسد سودجویان از هم اکنون دست به کار شده اند که این مهم اقدامات نظارتی عاجل مسوولان برای کنترل بازار را طلب می‌کند. از سوی دیگر کارشناسان تاکید دارند در شرایطی از این دست که بازار دچار نوسانات اینگونه می‌شود، خریداران تا حد امکان از خریدهای غیر ضروری اجتناب کرده و خرید خود را به آینده موکول کنند، چراکه در غیر اینصورت این موضوع به افزایش کاذب و هر چه بیشتر قیمت‌ها منتهی می‌شود.

حجم کل تجارت ایران و امارات متحده عربی 32 درصد بوده و این کشور شریک اول تجاری ایران محسوب می شود.

  • ۹۰/۰۹/۳۰

نظرات  (۱)

خاک بر سر این نامردها کنم که به خاطر سود بیشتر هم وطنای خودشون رو می فروشند

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">