ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

سناتورهای آمریکایی درباره قرارداد همکاری شرکت چینی بایت دنس(شرکت مادر تیک تاک) و اورکل تردیدهایی دارند.

به گزارش خبر گزاری مهر به نقل از رویترز، نمایندگان مجلس آمریکا از هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات درباره قرارداد میان اورکل و بایت دنس(شرکت مادر تیک تاک) اظهار تردید کرده اند. طبق این قرارداد بایت دنس سرویس های تیک تاک در آمریکا را نمی فروشد و در عوض اورکل را به عنوان شریک فناوری خود انتخاب کرده است.

به گفته اورکل، همکاری دو شرکت بخشی از پیشنهادی است که بایت دنس به وزارت دارایی آمریکا ارائه کرده است. طبق این پیشنهاد شرکت آمریکایی به عنوان یک تهیه کننده معتبر فناوری برای بایت دنس فعالیت می کند. با این وجود جزئیات دقیق این معامله هنوز مشخص نیست.

جاش هاولی یکی از سناتورهای جمهوریخواه آمریکا در نامه ای به استیون منوچین وزیر خزانه داری آمریکا و رئیس پنل امنیت ملی خواستار رد پیشنهاد بایت دنس شد. 

ریچارد بلومنتال سناتور دموکرات آمریکایی نیز خواهان ضمانت هایی برای اجرای پیشنهاد شرکت چینی شد. البته کاخ سفید هنوز اعلام نکرد این پیشنهاد را تایید می کند اما جارد کوشنر مشاور کاخ سفید اعلام کرد دولت مشغول بررسی آن است.

این درحالی است که دونالدترامپ، رئیس جمهور آمریکا به طور واضح نشان داده که خواهان فروش سرویس های تیک تاک در این کشور به یک شرکت آمریکایی است. او با اشاره به نگرانی ها درباره انتقال اطلاعات کاربران آمریکایی به دولت چین، سوالاتی را درباره تایید این معامله ایجاد کرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا ماه گذشته دستور اجرایی برای ممنوعیت اپ تیک تاک در در این کشور صادر کرد. طبق این دستور بایت دنس باید تا ۱۵ سپتامبر سرویس های تیک تاک در این کشور را می فروخت یا ممنوع می شد.

 

جزئیات جدید از مذاکره تیک تاک و اوراکل
احتمال دارد تیک تاک برای جلوگیری از اعمال تحریم‌های آمریکا علیه خود تمامی دفاتر مرکزی این شرکت در سراسر جهان را به آمریکا منتقل کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، همچنین بایت دنس شرکت مالک تیک تاک در چین الگوریتم‌های مورد استفاده در اپلیکیشن به اشتراک گذاری ویدئوی مذکور را حفظ خواهد کرد، اما اورکل کنترل داده‌های کاربران آمریکایی را در اختیار می‌گیرد.

پس از آنکه مایکروسافت و بایت دنس بر سر مالکیت و کنترل تیک تاک به توافق نرسیدند، اوراکل با شرکت چینی وارد مذاکره شد و در نهایت قرار شد بعد از انتقال دفاتر تیک تاک در جهان به آمریکا، اوراکل نیز به عنوان یک سهام دار جز بخشی از سهام تیک تاک را در اختیار بگیرد.

قرار است جزئیات بیشتر در مورد این همکاری روز سه شنبه اعلام شود. تیک تاک در آمریکا میلیون‌ها کاربر دارد و ترامپ به بهانه نگرانی‌های امنیتی و در اصل با هدف تملک این اپلیکیشن موفق ضرب الاجل ۹۰ روزه برای فروش تیک تاک به یک شرکت آمریکایی تعیین کرده بود.

در این میان بایت دنس تنها موفق شده مالکیت خود بر الگوریتم برنامه تیک تاک را حفظ کند. پیش از این چین قوانین تجاری تازه ای را وضع کرده بود تا صادرات نرم افزارهای هوش مصنوعی را به کشورهای خارجی محدود کند و بایت دنس هم بر مبنای همین قانون قادر به فروش اطلاعات الگوریتم هوش مصنوعی تیک تاک به شرکت‌های آمریکایی نیست.

ترامپ مدعی شده بود تیک تاک که در آمریکا بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد، اطلاعات کاربران آمریکایی را در اختیار دولت چین قرار می‌دهد و از همین رو یک تهدید امنیت ملی است. منابع اطلاعاتی مستقل ادعاهای ترامپ را تأیید نکرده‌اند.

  • ۹۹/۰۶/۲۶

تیک تاک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">