اجرای NGN به صورت استانی بهصرفه نیست
توسعهی دانایی و ایجاد زمینه در نیروی انسانی برای بهکارگیری شبکههای نسل آینده - NGN - ضروری است.
علیرضا صهبایی - مسوول ادارهی تحقیق و نوآوری مخابرات خراسان رضوی - در گفتوگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقهی خراسان، با بیان این مطلب، افزود: NGN شبکهای است که بهطور یکپارچه به همهی انواع سرویسهای مخابراتی که ارایه میشوند، سامان میدهد.
وی افزود: سیستم NGN ساماندهی سیستمی است که به طور همزمان میتوان خدمات دیتا، موبایل، سوئیچ و تلفن ثابت را بهکار گرفت؛ این سیستم یک سری تغییرات در ساختارها و نیروهای انسانی به دنبال خواهد داشت که اگر طرحهای تجاری و ساختاری با آن همراه نباشد، از خدمات سیستم بهرهگیری نکردهایم؛ سیستم NGN طوری عمل میکند که باید بعد از یک چرخهی زمانی میان مدت سیستمهای فعلی را کنار بگذاریم.
وی دربارهی اقدامات انجام شده بر سیستم NGN گفت: نوع شبکهی NGN یک نوع سیستم تمرکزگراست که تمامی خدمات از طریق سیستم واگذار خواهند شد و اقداماتی که مربوط به NGN است باید در بعد ملی صورت گیرد.
صهبایی گفت: توسعهی دانایی و ایجاد زمینه در نیروی انسانی برای بهکارگیری سیستم ضروری است و هر شرکت در هر محدودهی استانی که قرار دارد، میتواند آمادگی لازم در زمینهی استفاده از NGN را در کاربران خود ایجاد کند.
او افزود: کاری که در زمینهی این سیستم در مخابرات خراسان انجام شده است، ازجمله برگزاری سمینارهای متعدد، اجرای چندین کلاس آموزشی و اجرای چندین روز کارگاه بود که همکاران زیادی با این مقوله آشنا شدهاند؛ از اقدامات دیگر ایجاد یک سیستم پایلوت NGN در مشهد است که یک سیستم در مرکز شهید فرشچی در ارتباط با یک شبکهی NGN کشوری به صورت آزمایشی شروع به کار کرد.
وی گفت: اقدامات اساسی NGN در تهران انجام میشود که در آنجا هم فعالیتهایی از جمله کمیتهی فنی به صورت دایم بر روی آن کار میکند و مرکز تحقیقات مخابرات هم به طور آزمایشی و هم به صورت کشوری روی آن کار میکند.
او با اشاره به اینکه عمدهی تجهیزات سیستم NGN در تهران صورت میگیرد، افزود: بهکارگیری این سیستم در شرکتهای مخابرات باید به صورت کشوری انجام شود و اجرای این سیستم به صورت استانی نه تنها ممکن نیست؛ بلکه به صرفه هم نخواهد بود.
- ۸۵/۰۵/۲۲