اختصاص 70 درصد سود همکاران سیستم به تحقیق و توسعه
گروه شرکت های همکاران سیستم طی یک جلسه مطبوعاتی تازهترین دستاوردها و تلاشهای خود در زمینه تحقیق و توسعه در صنعت نرم افزار را تشریح کرد.
به گفته شهریار رحیمی مدیر عامل گروه همکاران سیستم، تحقیق و توسعه به مثابه خون جاری در رگهای یک شرکت نرم افزاری محسوب می شود و تحقیقات جدید نیز نشان دهنده تخصیص 5 تا 20 درصد درآمد شرکتها در این بخش است.
به گفته رحیمی سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه ضمن ایجاد زیر ساخت های ارتباطی، منابع انسانی و مدیریتی قدرتمند به نتایجی چون، ایجاد ارزش افزوده برای مشتریان منجر می شود.
مدیر عامل گروه همکاران سیستم با اشاره به سرمایه گذاریهای جدید این شرکت روی تحقیق و توسعه، تخصیص فضای کار اختصاصی و متفاوت و جذب یکصد جوان نخبه و متخصص را بخشی از این سرمایه گذاری عنوان کرد.
آقای رحیمی افزود همکاران سیستم همواره 70 درصد از سود قابل تقسیم سالانه خود را روی تحقیق و توسعه سرمایه گذاری می کند و این نشان دهنده اهمیت این بخش در برنامههای توسعه این شرکت است.
به گفته آقای رحیمی این شرکت انتظار دارد واحد تحقیق و توسعه در سال آینده به نتایجی چون تولید نرمافزارهای فرآیند محور روی پلاتفرم جدید و عرضه راهکار CRM متکی بر تکنولوژی های جاوا و اوراکل و همچنین عرضهBI (business intelligence ) دست یابد.
عرضه محصولات جدید داشبورد سال آینده
در ادامه جلسه مطبوعا تی روز گذشته، جلسه پرسش و پاسخ با حضور اعضاء هیأت مدیره برگزار شد. محمود نظاری رئیس هیأت مدیره گروه در پاسخ به پرسش درباره زمان مناسب سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه با توجه به بحرانهای اقتصادی گفت : تجربه بحرانهای بزرگ نشان میدهد که علیرغم این که بسیاری از شرکتهای فعال بعد از بحرانها از بین میروند اما عده بسیار کمی، قویتر از این بحرانها بیرون میآیند.
به گفته آقای نظاری توصیههای شرکتهای تحقیقاتی در دوران رکود تأکید روی آموزش، حفظ نیروهای نخبه و توسعه سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه است. به گفته آقای نظاری علیرغم شرایط سخت بازار، همکاران سیستم بودجه لازم
برای تحقیق و توسعه را در اختیار دارد و حدود صد نفر از نیروهای نخبه را در ساختمان مرکز تحقیقات خود جای داده است.
به گفته رئیس هیأت مدیره گروه شرکتهای همکاران سیستم ، اوایل سال آینده چندین محصول کارساز همکاران سیستم برای شرایط سخت به بازار عرضه خواهد شد. وی سیستمهای داشبورد را از جمله این محصولات عنوان کرد که ابزار مهمی برای انجام تصمیم گیریهای مدیران است .
در ادامه جلسه، فرید فولادی معاون مدیریت محصول گروه در پاسخ به پرسشی درباره این که آیا همکاران سیستم صرفا" می خواهد نرم افزاری بماند با مسیر جدیدی را در پیش بگیرد گفت : برخی محصولات جدید همکاران سیستم را میتوان نوعی تغییر رویکرد داشت. به گفته آقای فولادی ما در محصولات جدید همکاران به دنبال این هستیم که به جای اینکه مشتری اطلاعات خودرا در نرم افزار ثبت کند ، کارهای روزمره را با نرم افزار انجام دهد . این میتواند نوعی تغییر رویکرد محسوب شود و باید سازمان کار، روش استقرار محصول و پشتیبانی از محصولات تغییر یابد.
همچنین محمود نظاری نیز در این باره گفت: حدود 70 تا 80 درصد نیروها بایددوباره آموزش ببینند تا بتوانیم نگاه مشاور مدیریت و مشاور فرایند را به مشریانمان ارائه دهیم. همچنین ما در حال تأسیس شرکت هوشمند تجاری همکاران سیستم هستیم که هوشمندی تجاری شرکتها را ارتقاء دهیم.
آقای شهریار رحیمی مدیر عامل همکاران سیستم نیز در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت همکاران سیستم در سال گذشته گفت: اگر سه شاخص تعهد نسبت به مشتریان، تعهد نسبت به کارکنان و سود را در نظر بگیریم در دو مورد اول تعهداتمان را به موقع انجام داده ایم و در مورد سود با وجود دشواریهایی که وجود داشت، نسبت به سال 86 از رشد سود برخوردار هستیم.
محمود نظاری ابراز امیدواری کرد کرد که با عضویت ایران به مقاوله نامهها جهانی شرایط لازم برای توسعه فعالیتهای شرکتهای نرم افزاری ایرانی در بازارهای خارجی فراهم شود.
- ۸۷/۱۲/۰۵