ارتباطات سیار: نیازی به مجوز رگولاتوری نداریم
رئیس هیاتمدیرهی شرکت ارتباطات سیار، با اشاره به برخی مباحث مبنی بر لزوم ارایهی طرح افزایش ظرفیت شبکه تلفن همراه تا30 میلیون مشترک به سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی برای نهایی شدن در کمسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: پیش از این نیز برنامههای توسعهیی اپراتوراول تلفن همراه به این سازمان ارائه نشده و تصور نمی کنم که این امر ضروری باشد.
دکتر علویان، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری ارتباطات و فناوری اطلاعات (سیتنا)، در خصوص اظهارات رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مبنی بر تعطیلی اخیر دفاتر خدمات ارتباطی به استناد آییننامهی سابق این سازمان، عدم ارجاع آییننامهی جدید به ردههای پایینتر شرکت ارتباطات سیار و لزوم تعطیلی و جریمهی دفاتر از طریق کمیسیون تنظیم مقررات، بر توسعهی ظرفیت شبکه تاکید کرد و اظهار داشت: طبق برنامهی چهارم توسعه، حداقل ضریب نفوذ تلفن همراه تا پایان برنامه چهارم باید 35 درصد - معادل 25میلیون مشترک است - برسد که البته با افزایش شبکه توسط سایر اپراتورها، ضریب نفوذ به 50 درصد خواهد رسید.
وی افزود: البته توسعهی شبکهی اپراتور اول تلفن همراه، تحت تاثیر فعالیت سایر اپراتورها نیز قرار گرفته و در صورت اشباع بازار این اپراتور از توسعهی شبکه خوداری کرده وبه توسعهی خدمات پرداخته خواهد شد .
علویان، تقاضای تلفن همراه در شرایط کنونی را همچنان زیاد دانست و افزود: با استناد به اظهارات وزیر ارتباطات کشورمان، تا انتهای امسال علاوه برواگذاری هفت میلیون سیمکارت، ثبت نام مجدد تلفن همراه خواهیم داشت.
رئیس هیاتمدیرهی شرکت ارتباطات سیار، مشخص کردن روابط بین اپراتورها، تعرفهها و فرکانسها را از جمله وظایف سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی دانست و خاطرنشان کرد: تاکنون چارچوب خاصی برای برنامههای توسعهی اپراتور اول مشخص نشده وهیچ طرحی برای ارایهی برنامهی توسعه در کمیسیون تنظیم مقرارت وجود ندارد.
وی، در خصوص تصمیم اخیر سازمان تنظیم مقرارت وارتباطات رادیویی مبنی بر لزوم صدور پروانه برای اپراتوراول، به خبرنگار سیتنا گفت: صدور پروانه مانعی ندارد وما افتخار می کنیم که همهی موارد در قالب ضوابط باشد، اما با توجه به زیاد تر بودن سابقهی فعالیت شرکت ارتباطات سیار نسبت به سازمان تنظیم مقرارت، تاکنون هیچگاه محدودیتی برای توسعهی این شبکه در نظرگرفته نشده است، اما پس از صدور پروانه، سازمان تنظیم مقررات میتواند بر اساس محدویتها بر اجرا نظارت داشته و فعالیتها را کنترل کند.
علویان، گفت: طبق پیشبینیهای صورت گرفته وبا خرید تهجیزات داخلی تا پایان سال 86، تعداد مشترکان تلفن همراه به 21 میایون نفر خواهد رسید.
- ۸۵/۰۵/۲۷