ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

استقبال از حضور بخش خصوصی در تامین اینترنت کشور

| چهارشنبه, ۵ مرداد ۱۳۹۰، ۰۴:۳۲ ب.ظ | ۰ نظر

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: هم‌اکنون کنسرسیومی برای انتقال اطلاعات از طریق خاک ایران تشکیل شده و برای همکاری دیگر شرکت‌ها و تشکیل کنسرسیوم‌های جدید در این زمینه نیز ظرفیت وجود دارد.

به گزارش فارس، محمود خسروی در نشست فرصت‌های انتقال پهنای باند، ضمن تشریح برنامه‌های شرکت ارتباطات زیرساخت در راستای تبدیل شدن ایران به هاب منطقه، اظهار داشت: در حال حاضر بخش اعظم تبادل اطلاعات شرق و غرب دنیا از طریق کابل‌های زیر دریایی کانال سوئز انجام می شود که طی چند سال گذشته، چندین بار مشکلاتی در این مسیر حادث شده و در نتیجه تبادلات اطلاعات در بسیاری از کشورها مختل شده است.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت ادامه داد: با توجه به اینکه رفع خرابی کابل های دریای مشکل و زمان بر است، باید در کنار این مسیر ارتباطی، مسیرهای پشتیبان وجود داشته باشد تا تبادل اطلاعات با قطعی مواجه نشود.

وی تأکید کرد: ایران امن‌ترین و بهترین راه برای ترانزیت اطلاعات شرق به غرب دنیا است و در حال حاضر در برخی کشورهای منطقه، کنسرسیوم‌هایی برای ایجاد مسیر پشتیبان خطوط ارتباطی کانال سوئز شکل گرفته که مسیرهای جدید از چندین کشور می گذرد.

خسروی خاطر نشان کرد: شکل‌گیری مسیرهای جدید به عنوان مسیر پشتیبان کانال سوئز، در حالی است که ترانزیت اطلاعات از طریق ایران، مسیر انتقال اطلاعات را کوتاه تر می‌کند و در نتیجه از نظر اقتصادی با صرفه‌تر است.

خسروی در ادامه صحبت‌های خود به امضای قرارداد همکاری بین شرکت ارتباطات زیرساخت با شرکت‌های روس تلکام، عمان تل و کیبل اند وایرلس اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر کنسرسیومی برای انتقال اطلاعات از طریق ایران تشکیل شده؛ اما این ظرفیت وجود دارد تا دیگر شرکت ها نیز در این حوزه همکاری کنند و حتی کنسرسیوم های جدیدی در این حوزه ایجاد شوند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین با اشاره به تکالیف برنامه پنجم برای ایجاد دسترسی 60 درصد خانوارها و تمام کسب و کارها به شبکه ملی اطلاعات، اظهار امیدواری کرد: با همکاری بخش خصوصی، اهداف مشخص شده در پنج سال آینده محقق شود.

بر اساس این گزارش، همچنین مهدی روحانی نژاد، مدیرگروه علمی تحلیلی طیف نیز با اشاره به اهداف برگزاری این نشست، اظهار داشت: تاکنون تلاش بیشتر شرکت زیرساخت متوجه تأمین پهنای باند مورد نیاز کشور شده در حین حال، تحقق هدف تبدیل شدن ایران به هاب منطقه، نیازمند برنامه ریزی این شرکت و مشارکت تمام بازیگران در راه اندازی کنسرسیوم‌های مختلف برای ترانزیت پهنای باند است.

به گزارش خبرنگار فارس، در این نشست که با موضوع انتقال پهنای باند بین الملل و با هدف بررسی فرصت‌های همکاری و رفع موانع سرمایه گذاری در شرکت ارتباطات زیرساخت، برگزار شد، نمایندگانی از شرکت مبین ایران، پیشگامان کویر یزد، برهان مبین و نمایندگانی از کشورهای اوکراین، هند و آذربایجان حضور داشتند.

  • ۹۰/۰۵/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">