افزایش ظرفیت اینترنت کشور برای جبران قطعی ها
مدیر کل مهندسی عملیات و هماهنگی شبکه دیتا شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از فعالیتها و برنامههای ما افزایش ظرفیت است تا زمانی که در مسیرهای اصلی و بینالمللی شاهد قطعی بودیم، بتوانیم سریع آن را جبران کنیم و مشکلی در ارتباطها نداشته باشیم.
حسن کریمی در گفتوگو با (ایسنا)، با اشاره به قطعی کابل دریایی شبکه اینترنت بینالملل که در یکی از فیبرهای اصلی و بینالمللی رخ داد و حدود 20 درصد ارتباطات کشور دچار مشکل شد و امکان جایگزینی مسیر پشتیبان و جایگزین برای آن وجود نداشت اظهار کرد: ولی با افزایش ظرفیت و کارهایی که در این زمینه انجام خواهیم داد، این گونه مشکلات را حل خواهیم کرد تا در زمان این قطعیها با مشکل اینچنینی مواجه نشویم.
به گزارش ایسنا یکی از پروژههای شرکت ارتباطات زیرساخت، اجرای پروژه فالکون و اتصال کشور به شبکه بینالمللی فیبر نوری است که با اجرای این پروژه برای نخستین بار دو نقطه اتصال بینالملل در کشورمان ایجاد میشود و شمار درگاههای بینالمللی کشورمان به 11 ایستگاه افزایش پیدا میکند؛
این شبکه بنا بر اعلام مسوولان مربوطه به صورت یکپارچه است و در منطقه، 17 کشور برروی این پروژه سرمایهگذاری و از آن استفاده میکنند که انتها و ابتدای آن به شبکه جهانی فلگ متصل است و ایران با این اتصال دیگر مشکلی از نظر بینالمللی نخواهد داشت.
بنابر اظهارات مسوولان شرکت زیرساخت با اجرای قرارداد فالکون ظرفیت اینترنت کشور افزایش یافته و مشکلات در این زمینه رفع میشود. بدین ترتیب اینترنت از سرعت قابل قبولی برخوردار شده و بسیاری از مشکلات از جمله قطعی اینترنت رفع خواهد شد و از طرفی انحصار تامین ظرفیت اینترنت کشور از کابل جاسک فجیره در امارات خارج شده و به مدت 15 سال ظرفیت اینترنت ایران مستقیما از طریق شبکه فلگ با تمامی نقاط اصلی ارتباطی جهان برقرار میشود.
گفتنی است چندی پیش هزینه قرارداد فالکون چیزی در حدود یک میلیارد ریال اعلام شده است و اکثر شرکتهای فعال در حوزه توزیع اینترنت اجرای پروژه فالکون را به نفع کشور و یک گام به جلو عنوان کردهاند اما مشروط بر اینکه پارهای از شرایط و امکانات فراهم شود.
- ۸۹/۰۲/۱۳