ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

انتقاد از فقدان تصمیم جدی برای توسعه ICT

| سه شنبه, ۲۵ بهمن ۱۳۸۴، ۱۱:۴۰ ق.ظ | ۰ نظر

استاد دانشگاه علم و صنعت گفت: در برنامه چهارم توسعه تصمیم جدی برای توسعه ‪ ICT(‬فناوری اطلاعات و ارتباطات) در کشور وجود ندارد.
"علی اکبر جلالی" دکترای فناوری اطلاعات در گفت و گو با ایرنا افزود: متاسفانه در کشور ما در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات نقشه‌ای وجود ندارد و مانند ساختمانی است که هر روز معمار آن تغییر می‌کند.
وی اظهار داشت: به همین خاطر هر روز مباحثی مانند اینترنت ملی که بر اساس فشارهای سیاسی مطرح می‌شود در کشور ما جایگاه ویژه پیدا می‌کند.
وی تصریح کرد: نبود یک نقشه منسجم از توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور تاکنون خسارات بزرگی را تحمیل کرده است.
کارشناس فناوری اطلاعات ادامه داد: به همین سبب این سوال مطرح می‌شود که طرح تکفا چه شد و به چه ختم شد؟ آیا طرح دیگری وجود دارد، آیا نباید در کشور برنامه مشخص و کارشناسی شده در حوزه آی سی تی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: وقتی به اطلاعاتی که مسوولان در زمینه توسعه آی سی تی می‌دهند توجه می‌کنیم به این باور می‌رسیم که برنامه مشخص دستکم در سطحی که کارشناسان آی تی کشور نیز از آن مطلع باشند تا بتوانند احتمالا نظرات خود را در جهت بهتر شدن آن ارایه کنند وجود ندارد.
به گفته وی، معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات کشور، در آخرین مصاحبه خود اعلام کرد در پایان برنامه چهارم توسعه، ‪ ۲۲‬میلیون کاربر اینترنت خواهیم داشت که ضریب نفوذ سی درصد را شامل می‌شود و از این تعداد یک و نیم میلیون نفر به خطوط اینترنت پر سرعت متصل می‌شوند.
وی یادآور شد: اما وی در این مصاحبه ذکر نکرده که پهنای باند این خطوط پر سرعت چه مقدار است زیرا هم اکنون در کشور ما به خطوط ‪ ۶۴‬کیلو بیت در ثانیه که از طریق ‪ ADSL‬ارایه می‌شود پر سرعت می‌گویند.
استاد دانشگاه علم و صنعت خاطرنشان کرد: اما در کشوری مانند بلژیک به خطوط نه مگابیت در ثانیه که شهروندان استفاده می‌کنند خطوط پر سرعت می‌گویند (خطوط اینترنت پر سرعت بلژیک حدود صد برابر خطوط اینترنت پر سرعت فعلی کشور ما است).
جلالی افزود: ضریب نفوذ خطوط اینترنت پر سرعت در کشور پس از برنامه توسعه چهارم به کمتر از دو درصد می‌رسد و این در حالی است که هم اکنون کره جنوبی از تلفن همراه نسل سه با پهنای باند بیشتر از دو مگابیت در ثانیه استفاده می‌کند و ضریب نفوذ آن نیز ‪ ۵۷‬درصد است.

  • ۸۴/۱۱/۲۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">