ایلان ماسک به جنبش خروج از فیسبوک پیوست
ایلان ماسک در یک حرکت غیرمنتظره ضمن پیوستن به جنبش DeleteFacebook صفحات SpaceX و Tesla را از فیسبوک پاک کرد.
به گزارش خبرآنلاین، پس از افشای داستان «دادن دسترسی به اطلاعات میلیونها کاربر فیسبوک به کمبریج آنالیتیکا» و رسوایی ناشی از موثر بودن آن در انتخابات 2016 آمریکا، جنبشی به نام هشتک دیلیت فیس بوک ایجاد شده است و ایلان ماسک ضمن پیوستن به آن صفحه مربوط به SpaceX را با 2.6 میلیون لایک و صفحه tesla را با 2.4 میلیون لایک از روز این شبکه اجتماعی برای همیشه محو کرد
ایلان ماسک، مخترع 46 ساله و صاحب 5 فرزند، پانزدهمین ثروتمند دنیای آی تی از توئیتر زیاد استفاده میکند.
کاربران ضمن ستودن این حرکت، از ایلان ماسک خواستند تا اکانت ایسنتاگرام خود را نیز پاک کند، چرا که این کمپانی نیز متعلق به فیسبوک است اما وی پاسخ داد اینستاگرام مستقل بوده و اوکی هست.
ایلان ماسک اغلب اطلاعات تصویری کمپانی Boring را روی اینستاگرام به اشتراک میگذارد. صفحه شخصی ایلان ماسک در اینستاگرام 7 میلیون فالوور دارد و اسپیس ایکس نیز 3 میلیون و تسلا نیز 4 میلیون فالوور دارد.
ایلان ماسک و مارک زاکربرگ در مورد آینده دنیا و هوش مصنوعی با هم اختلاف فکری شدیدی دارند و سال گذشته پس از نابود شدن ماهواره فیسبوک که مسبب آن اسپیس ایکس بود، روابط این دو تیرهتر شد.
موسس واتساَپ به جنبش ضد فیسبوک پیوست و اکانت خود را پاک کرد
چه کسی فکرش را میکرد که روزی موسس واتساَپ که کمپانی را به قیمت 22 میلیارد دلار به فیسبوک فروخت، ضد فیسبوک شود؟
«برایان اکتون» در پست توئیتر خود نوشت: حالا وقتش است.هشتک دیلیت فیسبوک!
برایان که سال گذشته کمپانی را ترک کرد با این توئیت نشان داد در حمایت از حریم خصوصی کاربران جدی است و با پیوستن به جنبش «فیسبوک را دیلیت کن» اعتراض نمادین خود را ثابت کرد.
همانطور که در زیر مشاهده میکنید، برایان بلافاصله اکانت فیسبوک خود را پاک کرد تا ثابت کند موضوع بسیار جدی است.
فیسبوک در سال 2014 واتساَپ را به مبلغ 22 میلیارد دلار خرید و برایان حالا روی حفاظت از دیتای کاربران و حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی تمرکز کاری کرده است و ماه گذشته نیز 50 میلیون دلار برای راهاندازی بنیاد سیگنال سرمایهگذاری کرده و گفت: اعتقاد دارم فرصتی برای حمایت از منافع عمومی پیش آمده است و باید با ساخت فناوری پایدار که به کاربران احترام میگذارد و از دیتای شخصی سوء استفاده نمیکند، جامعه را متحول کرد.
فیسبوک این روزها وارد بحران عمیق هویتی شده و داستان درز اطلاعاتی و «کمبریج آنالیتیکا» بر مشکلات این کمپانی افزوده است تا جایی که مارک زاکربرگ، از دوستان دموکراتها باید به مقامات آمریکایی و انگلیسی پاسخ دهد.