بخش مجازی دانشگاه تبریز دانشجو میپذیرد
رییس دانشگاه تبریز گفت: در تلاش برای پذیرش دانشجو در بخش مجازی این دانشگاه از ابتدای سال تحصیلی آینده هستیم.
محمدرضا سرورالدین روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: هماکنون مرکز تحقیقات جغرافیایی و دانشکده ریاضی این دانشگاه از زیرساخت لازم برای ارایه خدمات در زمینه آموزش مجازی برخوردار هستند.
وی راهاندازی بخش مجازی دانشگاه تبریز را بستری برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در این مرکز علمی دانشگاهی دانست.
وی در خصوص اسامی رشتههای مورد نظر برای پذیرش مجازی دانشجو ، اظهار داشت: در حال بررسی این موضوع توسط کارشناسان ذیربط هستیم.
سرورالدین همچنین بر لزوم تدبیر راهکاری برای افزایش سهم دانشجویان بومی در دانشگاه تبریز تاکید کرد.
وی گفت: در حال حاضر دو سوم از ظرفیت این مرکز علمی دانشگاهی را دانشجویان غیربومی و یک سوم بقیه را دانشجویان بومی تشکیل میدهند.
وی شمار دانشجویان در دورههای روزانه و شبانه را ۱۲هزار نفر ذکر کرد.
وی افزود: از این تعداد ۱۵درصد را نیز دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی تشکیل میدهند.
به گفته وی، هماکنون ۴۰۰نفر دانشجو در مقطع دکترای رشتههای مختلف در دانشگاه تبریز تحصیل میکنند.
رییس دانشگاه تبریز سرانه فضای دانشگاهی دانشگاه تبریز اعم از آموزشی و رفاهی را ۱۷متر مربع اعلام کرد و اظهار داشت: البته سرانه فضا با احتساب ساختمانهای فرسوده و در حال ریزش به حدود ۲۵مترمربع میرسد.
سرورالدین تاکید کرد: سرانه فضای دانشگاهی در دانشگاه تبریز جوابگوی نیاز نیست.
وی توسعه کیفی را از اولویتهای اصلی مدیریت دانشگاه تبریز ذکر کرد و خاطرنشان کرد: در همین راستا مراکز علمی وابسته دانشگاه تبریز در شهرهای آذربایجان شرقی توسعه مییابند.
وی از دانشکده فنی بناب ، آموزشکده فنی مرند، دانشکده توریسم و هتلداری در کلیبر و دانشکده کشاورزی در اهر به عنوان مصادیق توسعه مراکز علمی یاد شده، نام برد.
دانشگاه تبریز به عنوان دومین دانشگاه کشور بعد از دانشگاه تهران سال ۱۳۲۴شمسی ایجاد شده و در ابتدای تاسیس با سه رشته ادبیات، فلاحت و طب کار خود را شروع کرد.
این دانشگاه با داشتن یک مجتمع آموزش عالی، ۱۲دانشکده و دو آموزشکده در شش رشته مقطع کاردانی، ۸۵رشته مقطع کارشناسی، ۷۴رشته مقطع کارشناسی ارشد و ۵۸رشته مقطع دکترای تخصصی فعالیت میکند.
تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز بیش از ۵۰۳نفر است.
وجود هفت پژوهشکده فعال و شش قطب علمی شناخته شده در کنار ۱۶۰هزار متر مربع فضای آموزشی، ۸۰هزار متر مربع فضای ورزشی و ۴۰هزار مترمربع فضای خوابگاهی از دیگر مشخصات دانشگاه تبریز است.
- ۸۴/۱۱/۲۷