ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بهره مندی از 1000 نفر نیروی تحصیلکرده، شبکه ای از 60 شرکت تخصصی، بهره گیری 700 سازمان و موسسه خصوصی و دولتی بزرگ و 6 وزارتخانه کشور و 36 میلیارد تومان درآمد در سال 89، بزرگترین شرکت نرم افزاری ایران و خاورمیانه را در آستانه ورود به فرابورس تهران قرار داده است.

شهریار رحیمی مدیر عامل شرکت همکاران سیستم در نشست خبری این شرکت که به منظور تشریح عملکرد و دستاوردهای سال 89 و برنامه سال جاری و خطوط جدید کسب و کار شرکت همکاران سیستم برگزار شد با اشاره به نتایج برگزاری مجمع سالانه این شرکت گفت: در این جلسه که با حضور سهامداران این شرکت و نمایندگان بورس برگزار شد، سود شرکت پس از کسر مالیات به مبلغ ده میلیارد و 240 میلیون تومان، معادل هر سهم بیش از 50 تومان تصویب شد.

به گفته رحیمی بر اساس مصوبات مجمع، هچون سال های قبل، 80 درصد از منابع شرکت صرف سرمایه گذاری مجدد برای توسعه فعالیت ها می شود و به هر سهم 25 تومان سود نقدی تعلق می گیرد.

مدیر عامل همکاران سیستم همچنین برنامه های اصلی سال 90 را ورود قریب الوقوع به فرابورس و به دنبال آن بورس، نگاه توسعه ای به بازار دولت، تقویت مدیریت ارتباط با مشتری و ارایه راهکار متناسب با نیاز مشتری عنوان کرد.

محمود نظاری رییس هیات مدیره شرکت همکاران سیستم نیز در این نشست با تشریح روند ورود این شرکت به بورس گفت: انتظار می رود نماد شرکت همکاران سیستم با 20 میلیارد تومان سرمایه، تا ده روز دیگر روی فرابورس قرار می گیرد. بر اساس اظهارات مدیران شرکت همکاران سیستم در سال اول بیشتر از 4 تا 5 درصد از سهام این شرکت به بورس عرضه نخواهد شد.

نظاری ورود شرکت همکاران سیستم به بورس تهران را زمینه ساز تغییرات مهم در بورس عنوان کرد و گفت: طی 5 سال گذشته هیچ شرکت خصوصی وارد بورس نشده بود و ما به عنوان اولین شرکت خصوصی قصد ورود به بورس را داریم که این موضوع چالش ها و تغییرات رویه هایی را در بورس ایجاد کرد.

نظاری از شرکت همکاران سیستم به عنوان لیدر شرکت های نرم افزاری ایران نام برد و افزود: هر گونه تغییر جهت و مسیر به سرعت از سوی سایر شرکت های همسو مورد استفاده و تعقیب قرار می گیرد، که این موضوع مایه خرسندی و خوشحالی ما است.

نظاری با اشاره به افزایش 6 میلیاردی سرمایه شرکت همکاران سیستم در سال آینده از این شرکت به عنوان بزرگترین شرکت نرم افزاری خاورمیانه یاد کرد و گفت: در خصوص شرکت های حاشیه خلیج فارس باید گفت تمام این شرکت ها دارای پشتوانه و شرکای غربی و آمریکایی هستند، اما از نظر بومی بعد از همکاران سیستم با بالغ بر هزار نفر نیروی متخصص، یک شرکت ترکیه ای با 200 نفر نیرو در حوزه نرم افزار خاورمیانه شناخته شده است.
3sg.jpg
خیز همکاران سیستم برای ورود به بازار کسب و کارهای خرد

اما شرکت همکاران سیستم در بخش دیگری از این نشست خبری به معرفی دو محصول جدید سپیدار سیستم و محصولات نسل سوم به عنوان دو راهکار جدید همکاران سیستم برای بازارهای بزرگ و کوچک پرداخت.

شهریار رحیمی مدیر عامل همکاران سیستم در این خصوص گفت: راهکار جامع نرم افزاری همکاران سیستم برای کسب و کارهای بزرگ، بر اساس آخرین فناوری شرکت مایکروسافت و تحت پلتفرم دات نت تولید شده و قابلیت فرآیند محوری و استقرار تحت وب را دارد.

به گفته مدیر عامل همکاران سیستم، « سپیدار » دیگر محصول جدید همکاران سیستم در حوزه کسب و کارهای کوچک است که در مدت کم حضور خود در بازار با استقبال خوبی روبه رو شده است.

وی افزود: سادگی در کاربری، جامع و کامل بودن سیستم ها، بی خطا بودن و استفاده از فناوری های جدید برنامه نویسی از مزیت های اصلی سپیدار است.

رحیمی در ادامه اظهار داشت: عرضه سبد محصولات نسل سوم و سپیدار ثمره سرمایه گذاری های سنگین این شرکت در تولید محصولات نو و پاسخ به نیازهای پر تقاضای امروز است.

در همین خصوص مهدی انصاریان، قایم مقام مدیر عامل شرکت همکاران سیستم به وجود هزار شرکت تحت پایلوت محصول سپیدار اشاره کرد و گفت: از سال 87 تا کنون قریب به هزار شرکت کوچک به عنوان پایلوت اقدام به بهره‌برداری از محصول سپیدار کرده اند که نتایج آن تا کنون کاملا رضایت بخش بوده و از این رو انتظار می رود تا یک ماه آینده عرضه رسمی سپیدار آغاز شود.

انصاریان کسب و کارهای موجود در بازار ایران را به دو دسته تقسیم کرد و افزود: در حال حاضر و بر اساس تقسیم بندی مالیاتی بازار شرکت های کوچک و فعال بند الف رقمی معادل 320 هزار شرکت را شامل می شود، همچنین کسب و کارهای خرد که از نظر نظام مالیاتی بند ج محسوب می شوند، یک میلیون و 600 هزار مجموعه را در بر می گیرد که این دو بخش اهداف آتی برای ورود و توسعه بازار محصولات شرکت همکاران سیستم به شمار می رود.
پیام هیات مدیره و مدیر عامل به ذینفعان ( مانیفست همکاران سیستم)
4sg.jpg
«در شرایط نامعین اقتصادی یا در دوره‌های تغییرات غیر قابل پیش‌بینی، آن‌چه می‌تواند هنر مدیریت تلقی شود، پایداری و استحکام بخشیدن به بنگاه خواهد بود تا در فرصت‌های بعدی سرزنده‌تر سر برآورد و سهم مناسب خود را از بازار کسب نماید.»

به جرات می‌توانیم بگوییم که اگر در بازار نرم‌افزار ایران فرصت‌های گران‌قدری در لابه‌لای مشکلاتِ بی‌شمار وجود دارد، تنها کشفِ این فرصت‌ها شما را به مقصد نمی‌رساند بلکه در این محیط مواج، اجرای طرح‌ها و پیش‌بردن برنامه‌هایی برای بهره‌برداری از فرصت‌هاست که موفقیت شما را رقم می‌زند.

تیم مدیریت همکاران سیستم به اثبات رسانده است که علی‌رغم تفاوت در دستاورد سال‌های گذشته ، هر ساله چرخ توسعه‌ی خویش را به پیش رانده و بین مشتریان، سهامداران و کارکنان انتظار موفقیت‌های بیش‌تر را به عنوان یک اصل مسلم ایجاد نموده است. شما همواره و به حق انتظار دارید که اخبار مسرت‌بخش حرفه‌ی نرم‌افزار را از این شرکت دریافت کنید. اگر بسیاری از دست‌اندرکاران، سودآوری این حرفه را پایین و آن را حرفه‌ای پردردسر می‌دانند، همکاران سیستم همواره با انضباطِ سخت و دقیقی که در برقراری ارتباط با بازار دارد، صورت‌های مالیِ منتهی به سود را به جامعه‌ی حرفه‌ای، سهامداران و کارکنان خود تقدیم می‌دارد. حاصل عملکرد ما گواهی می‌دهد بنیادی محکم در زیر ساخت و سازوکارهای همکاران سیستم وجود دارد که سرچشمه این نتایج است.

همکاران سیستم همواره تلاش کرده‌ خدمات خود را به مشتریان حرفه‌ای‌تر کند، اگرچه گاهی در ابتدای دوره‌‌های تغییر، پیش آمده که مشتریان با نارسایی‌هایی روبرو شوند. برای تولید محصولات نو و روش‌های کارآمد همه‌ساله سرمایه‌‌گذاری‌های سنگینی کرده‌ایم. نتایج ارزشمند این سرمایه‌گذاری‌ها را ابتدا مشتریان لمس کرده‌اند و در مراحل بعدی برند همکاران سیستم اعتبار بیشتر یافته و به همین تناسب سهم بزرگ‌تری را از بازار نصیب خود نموده است. امسال نیز، عرضه‌ی سبد محصولات نسل سوم و سبد محصولات سپیدار شاهدی بر این سرمایه‌گذاری‌های سنگین است. به تعبیری دیگر، همکاران سیستم با ایجاد این تغییرات، چهارچوب بازی را در بازار تعریفِ دوباره می‌کند.

این مقدمه با هدفِ تعریفی از این که همه‌ی نتایج کار ما لیست بلندبالای موفقیت‌ها و مثبت‌ها بوده است تهیه نشده است بلکه سعی داشته خطوط اصلیِ حرکتی را توصیف کند که در بازارِ غیر قابل پیش‌بینیِِ حاضر، در صنعت نرم‌افزار سود می‌سازد و موفقیت می‌آفریند.

آن چه در سال جاری هدف همت همه‌ی تیم همکارانی‌ها، از مدیران باتجربه و جوان تا کارشناسانی که تازه‌ به ‌ما پیوسته‌اند قرار گرفته، ایجاد تغییراتِ بنیادی در رابطه با درک و شناخت بازار، برقراریِ ارتباط موثر با گروه‌های مختلفِ مشتریان و گسترده‌تر کردن دامنه‌ی مشتریان از موسسات کوچک تا بسیار بزرگ می‌باشد. با چنین کاری سترگ، چنان‌چه وضع اقتصادی کشور دچار رکود وسیعی نشود، مسلما شاهد درخت پربارتر همکاران سیستم در پایان سال جاری خواهیم بود. از این موفقیت، ابتدا مشتریان و جامعه‌ی حرفه‌ای سود می‌برند و نهایتا همه تیم همکاران و سهام‌داران با افتخار و شادمانی تدارک موفقیت‌های بعدی و صعود به قله‌ی سال بعد را برنامه‌ریزی خواهند کرد.

با تشکر از مشتریان و قدردانی از بازار و امتنان از سهامدارانی که چنین کار بزرگی را با اعتماد خود و تدارک سرمایه‌ی آن میسر ساختند و همه‌ی تیم که این مهم را پیش بردند.

هیت مدیره و مدیرعامل

خرداد 1390
تاریخچه

بر اساس این گزارش شرکت همکاران سیستم از سال 1366 با هدف تامین نیازهای مدیریتی بنگاه های اقتصادی کشور از طریق به کارگیری راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات تاسیس شد.

این شرکت توانسته با ارایه راهکارهای جامع و اختصاصی برای صنایع مختلف و توسعه سبد محصول بر اساس یکپارچگی و تمرکز اطلاعات، و فعالیت در بخش هایی نظیر اتوماسیون اداری، راهکارهای جامع مالی، سیستم های اطلاعات مدیریت و فناوری تولید نرم افزار به عنوان یکی از معتبرترین شرکت های این حرفه و بزرگترین شرکت نرم افزاری ایران و خاورمیان شناخته شود.

  • ۹۰/۰۳/۲۹

نظرات  (۱)

با عرض سلام و خسته نباشید: من قصد دارم 1 شرکت نرم افزاری در اهواز دایر کنم، ولی متاسفانه برخی از شرکتهای برنامه نویسی بزرگ در اهواز هستند که بیشتر به جنبه ی درآمدی این امر توجه می کنند تا کیفیت محصول. و متاسفانه از راههای فرعی در اکثر مناقصه ها برنده می شوند. به نظر شما در این شرایط میشود اقدام به ثبت 1 شرکت نرم افزاری کرد یا خیر. ممنون میشم اگر از تجربه های خود منرا در این راه یاری نمایید... با تشکر.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">