بهتر است الکامپ را برگزار نکنیم
دولت باید برگزاری الکامپ را به مجموعهای خاص و حرفهای در زمینه فناوری اطلاعات محول کند و خود تنها نقش حمایتی داشته باشد.
محمد ثروتی ، معاون سابق مرکز صنایع نوین ، درگفت وگو با خبرنگار ایلنا ، پیرامون برگزاری نمایشگاهی هم چون الکامپ در کشور و تناوب آن با نمایشگاههای خارج کشور در زمینه IT ، با بیان این مطلب ، اظهارداشت: عزم جدی در برگزاری نمایشگاههایی همچون جیتکس دبی و سبیت آلمان از جمله مواردی است که آنها را متمایز از الکامپ میکند.
وی ، حمایت دولت را عامل دیگری در برپایی نمایشگاهها عنوان کرد و گفت: نمایشگاه جیتکس را بخش خصوصی با یک برنامه بلند مدت در جهت گسترش کمی و کیفی اداره میکند و دولت تنها نقش حمایتی از این رویداد دارد.
مهندس ثروتی ، با بیان این که تغییر در مدیریت و زمان برگزاری نمایشگاه از جمله مواردی است که نمایشگاهی مانند الکامپ را بدون بازدهی میکند، یادآور شد: الکامپ قابل مقایسه باجیتکس نیست.
وی ، به خدمات جانبی و رفاهی نمایشگاههایی نظیر جیتکس دبی و سبیت اشاره کرد و با بیان این که برگزاری سمینارهای جانبی در این نمایشگاهها قابل ستودن است ، گفت: اقداماتی از این قبیل نمایشگاهی مانند جیتکس را به بزرگترین رویداد فناوری اطلاعات دنیا تبدیل میکند.
معاون سابق مرکز صنایع نوین ، در ادامه یادآور شد: نمایشگاههای IT در خارج کشور به قدری مطلوب و گسترده است که هر کدام شعبههای فرعی در کشورهای دیگر دارد که به عنوان مثال میتوان به جیتکس عربستان و هند و سبیت ترکیه اشاره کرد.
ثروتی، تاکید کرد: در الکامپ ، حتی تا یک ماه قبل ، برگزاری زمان دقیق نمایشگاه مشخص نمیشود و اختصاص فضا و قیمت و حتی مدیریت آن با شک و شبهه روبرو است.
وی ، تصریح کرد: برنامهریزی برای کار نامشخصی نظیر الکامپ حاصلی ندارد ، چرا که به دلیل عدم برنامهریزی بلند مدت ، بخش بینالملل الکامپ بسیار ضعیف بوده و کشورهای خارجی در این نمایشگاه حضور پیدا نمیکنند.
معاون سابق مرکز صنایع نوین ، با بیان این که تغییر مدیریت سالانه در برپایی الکامپ و عدم واگذاری این پروژه از طرف دولت به بخش خصوصی از مهمترین معضلات محسوب میشود ، خاطرنشان کرد: نمایشگاهها بیشتر در جهت رشد تجاری شرکتها و نمود پیشرفت و نوآوری برگزار میشود و اگر قرار است الکامپ با این کیفیت ضعیف و بدون برنامه برگزار شود ، بهتر آن است که هزینهای صورت نداده و آن را برگزار نکنیم.
- ۸۵/۰۴/۰۵