ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

تخصیص 40 میلیاردتومان به دیتاسنترها

| سه شنبه, ۲ خرداد ۱۳۹۱، ۰۹:۰۱ ق.ظ | ۰ نظر

تمامی مراکز داده در کشور به پشتیبانی در حوزه اطلاعات نیاز دارند که مرکز داده ملی با صرف 40 میلیارد تومان هزینه این رسالت را برعهده خواهد گرفت.

محمود خسروی - مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت - در گفت‌وگو با (ایسنا)، با تاکید بر این‌که شبکه ملی اطلاعات مستقل از اینترنت است، اظهار کرد: این شبکه به هیچ عنوان از اینترنت جدا نخواهد شد و بسته به خواست کاربران می‌تواند ارتباطی در داخل کشور و یا از طریق اینترنت و درگاه‌های بین‌المللی برقرار کند.

وی گفت:‌ این شبکه سرعت بالاتری را برای دسترسی به منابع ایجاد می‌کند و خود کاربر می‌تواند با سرعت بالای دو مگابیت بر ثانیه به شبکه وصل شود.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر ارتقای بسترهای امنیتی در این شبکه اذعان کرد: اطلاعات در داخل خود کشور است و نقل و انتقالات آن در داخل همین مسیر صورت می‌گیرد که این می‌تواند امنیت و سرعت تا میزان قابل توجهی ارتقاء دهد.

او در راستای چرخه‌ای که ایجاد مراکز داده ملی، طرح ISMS، انتقال میزبانی ارکان‌ها به داخل کشور و استفاده از دامنه‌های ایرانی، تحقق امنیت را تا حد مطلوب در آینده‌ای نزدیک نوید می‌دهد، گفت:‌ شبکه ملی اطلاعات یک مفهوم است و تمامی این موارد از جمله پیش نیازهای اصلی به شمار می‌رود که ارکان‌های دولتی و خصوصی باید رعایت کنند تا این شبکه محقق شود.
خسروی درباره این‌که چند درصد این المان‌ها محقق شده است، اظهار کرد: نمی‌توان گفت تمام این موارد اتفاق افتاد تا شبکه ملی اطلاعات به وجود آید بلکه تمامی این‌ها به موازات هم هستند وهر بخشی رفته رفته تکمیل می‌شود و مدت زمانی را هم نمی‌توان برای اتمام نهایی متضرر شد چرا که مدام در حال تکمیل شدن است.
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های این شبکه، امکانات و برنامه‌ریزی‌های آن صورت گرفته است که به مرور تمامی موارد در آن کامل خواهد شد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چند طرح مرکز داده در دست وزارت ارتباطات و مجموعه‌های زیر نظر آن است و بالاخره مرکز داده ملی و IDC توسط شرکت ارتباطات زیرساخت یا سازمان فن‌آوری اطلاعات راه‌اندازی می‌شود گفت: دیتاسنتر ملی اصولا برای پشتیبانی از اطلاعات مراکز دولتی است و می‌تواند بک آپی باشد برای تمامی دیتاسنترهای موجود در کشور چرا که هر دیتاسنتری نیاز دارد که اطلاعاتش از نظر ایمنی جای دیگری نیز ذخیره شود که ما درصدد راه‌اندازی این مرکز هستیم.

او با تاکید بر اینکه در حوزه دیتاسنتر ملی تومان در حال هزینه کردن حدود 40 میلیارد هستیم، درباره وضعیت محتوا برای شبکه ملی اطلاعات نیز گفت: بسترها را فراهم می‌کنیم و متولیان محتوا می‌توانند از بخش خصوصی و یا در داخل خود ارگان‌ها باشند اما در حوزه زیرساخت حدود 70 میلیارد تومان را صرفا در بخش IP/MPLS هزینه کردیم و بستری است که در تمامی بخش‌ها از قبیل شبکه ملی و اینترنت قابلیت استفاده دارد.

  • ۹۱/۰۳/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">