تدوین استانداردهای گوشی مسکوت ماند
یک منبع آگاه در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، از مسکوت ماندن طرح تدوین استانداردهای اجباری تلفن همراه خبر داد.
وی که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار موبنا گفت: موضوع تدوین استانداردهای فناوری اطلاعات که گوشی تلفن همراه را نیز شامل می شود ، در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران مسکوت مانده ، اما منتفی اعلام نشده است.
وی با بیان اینکه ضرورت تدوین این استانداردها نسبت به دیگر کالاهای مصرفی هنوز روشن نیست، یادآور شد: موضوعات جدی تری وجود دارد که این موسسه ناگزیر است، به آن بپردازد.
این منبع مطلع با اشاره به وجود 24 هزار استاندارد کالا در دنیا، خاطرنشان کرد: شمار استانداردهای ایران به سختی به 9 هزار مورد می رسد.
به گفته وی اولویت تدوین استاندارد در این موسسه با کالاهای مهم تری نسبت به تلفن همراه است.
وی از استاندارد تشعشعات گوشی تلفن همراه و نیز طراحی انسانی آن از جمله موارد استاندارد اجباری این کالا نام برد و یادآور شد: با تدوین این طرح ، گوشی تلفن همراه نباید از حیث طراحی انسانی و نیز محیط زیست ، تاثیرات منفی داشته باشد.
این منبع مطلع ، همچنین از جنس ساخته شده گوشی به عنوان دیگر موارد استاندارد اجباری اشاره کرد و گفت: گوشی تلفن همراه باید قابل امحا در طبیعت باشد.
به گفته وی استانداردهای اختیاری گوشی تلفن همراه نیز مربوط به بعدهای تجارتی و ظاهری این کالا خواهد بود.
پیش از این قرار بود تا پایان سال 86 ، استاندارد ملی برای گوشی تلفن همراه در کشور تدوین شود به این ترتیب و با توجه به مطرح شدن بحث تولید این محصول در کشور و امکان رشد تولید آن، شرکت های سازنده باید محصول خود را مطابق با استاندارد مشخص تولید و شرکت های وارد کننده نیز از این موضوع تبعیت کنند.
- ۸۷/۰۴/۰۹