تظاهرات در اندونزی علیه فیسبوک
صدها نفر از گروههای وابسته به برخی سازمان های اسلامی در اندونزی با شرکت در یک تظاهرات گسترده در مقابل دفتر فیسبوک در جاکارتا نسبت به اعمال تبعیض این شبکه اجتماعی اعتراض کردند.
به گزارش روز شنبه ایرنا از جاکارتا پست طرفداران این گروههای اندونزیایی نسبت به بسته شدن برخی صفحات این گروهها در شبکه اجتماعی فیسبوک اعتراض داشتند وآن را اقدامی تبعیض آمیز خواندند.
این افراد که وابسته به گروه 'جبهه مدافعان اسلامی ' و برخی دیگر از گروههای اندونزیایی بودند درحالیکه لباس سفید بر تن داشتند، در مقابل دفتر فیسبوک در جنوب جاکارتا راهپیمایی اعتراض آمیزی که بیش از یک هزار نفر از نیروهای پلیس برآن نظارت داشتند، برگزار کردند.
'سلامت معارف' یکی از سخنگویان این گروه در این تظاهرات خطاب به مسئولان این شبکه اجتماعی گفت : ما از فیسبوک می خواهیم بی طرفی و تعادل را حفظ کند.اکنون بسیاری از افراد در این شبکه اجتماعی به تبلیغات علیه اسلام ومسلمانان می پردازند که اقدامی در بستن این صفحات نشده است.
وی افزود : این درحالی است که این شبکه اجتماعی اکنون صفحاتی را نیز که مرتبط با ارائه کمک های انساندوستانه را نیز بسته است.
فیسبوک پیشترگفته بود محتواهایی را که استانداردهای اجتماعی را نقض کند، می بندد .
طبق این گزارش گروه اندونزیایی ،بیش از 100 اکانت در این شبکه اجتماعی داشته است.
مردم اندونزی با جمعیت افزون بر 260 میلیون نفر یکی از فعالترین افراد در شبکه های اجتماعی هستند.
طبق این گزارش،درسه ماهه دوم 2017 قریب به 115 میلیون کاربر اندونزیایی در فیسبوک فعال بودند که این رقم اندونزی را بعداز آمریکا ، هند و برزیل به عنوان چهارمین کشور فعال در این شبکه اجتماعی مطرح ساخته است.
اندونزی درسال گذشته اعلام کرد با دیدگاههایی که بر خلاف اصول 'پانکاسیلا' به عنوان خط مشی اصلی دولت باشد برخورد می کند.
نمونه بازر این برخورد را می توان در انحلال حزب التحریر اندونزی مشاهده کرد که 'جوکو ویدودو' رئیس جمهور اندونزی با امضای فرمانی به دولت قدرت داد تا به فعالیت این حزب و همچنین سایر گروههای افراطی پایان دهد.
اصول پانکاسیلا که دولت کنونی اندونزی تاکید ویژه ای بر آن دارد، شامل اعتقاد به خدای واحد، عدالت اجتماعی، دموکراسی، وحدت ملی و بشریت متمدن و عادل است و به عنوان پنج ستون اصلی نظریه فلسفی بنیادی دولت کنونی مطرح می باشد.
دولت این کشورهمچنین اعلام کرده است : قصد دارد با رفع چالش ها و تهدیدات مختلف ضمن محقق کردن این اصول مسیر توسعه یافتگی را بدون چالش افراط گرایی طی کند.