تلاش میکنیم اختلالی درارتباطات کشور نداشته باشیم
60 درصد ترافیک ارتباط زیرساخت کشور از مسیر ترکیه و 40 درصد آن از مسیر جنوب شامل سه شرکت EMEX ، PCCW و FLAG برقرار است.
مهندس ناصر یوسفپور ، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ، درگفت وگو با خبرنگار ایلنا، با بیان اینکه وظیفه ما است که کاری کنیم تا ارتباط از طریق فیبرنوری قطع نشود ، خاطرنشان کرد: این امر که هر دو روز یکبار در شبکه زیرساخت شاهد قطعی خواهیم بود درست است ، اما تلاش و سعی ارتباطات زیرساخت در جهتی است که این قطعیها هیچگونه اختلالی را در زمینه ارتباطدهی ایجاد نکند.
مهندس یوسفپور ، گفت: این توانمندی در کشور وجود دارد که با قطع فیبرنوری در هر نقطه، قسمتی از ارتباطات سالم بماند و بتواند مشکلات ارتباطی مردم را حل کند.
وی ، با اشاره به قطعی فیبرنوری از کابل فلگ آلمان که 30 درصد ارتباطات کشور را دچار اختلال کرد ، اظهارداشت: اگر (SERVICE LEVEL AGREEMENT)SLA داشتیم میتوانستیم این 30 درصد را برای استفاده در مناطقی از کشور که کاربرد کمتری از اینترنت وجود دارد به کنار بگذاریم و مشکل تا این حد به وجود نیاید.
مدیرعامل شرکت زیرساخت ، با بیان این که با قطعی فیبرنوری مسیر فلگ 70 درصد ارتباطات در کشور برقرار بود، تصریح کرد: فلگ آلمان زمان قطعی را از قبل اعلام کرده بود و ما نیز درخواست مسیر پشتیبان کردیم که حتی در سه مرحله قیمت مسیر پشتیبان را افزایش داد ، اما در زمان قطعی نتوانست این مسیر را در اختیار ما بگذارد و تنها یک ساعت قبل از قطعی اعلام عدم توانمندی از در اختیار قرار دادن مسیر پشتیبان را کرد.
وی ، یادآور شد: با این شرایط ، مقداری از ظرفیت را از طریق ترکیه بازسازی کردیم.
مهندس یوسفپور، با تاکید بر این که فلگ ظرف 48 سال از زمان شروع قطعی اعلام کرد که بین 15 تا 20 روز دیگر قادر به زیربار آوردن شبکه دریایی خود نیست ، گفت: با هماهنگیهایی با ترکیه صورت گرفت ظرفیتی که از طریق فلگ قطع شده بود از ترکیه برقرار و حتی 30 درصد ظرفیت نیز به شبکه اضافه شد.
وی ، با بیان این که با توجه به مشکلات پیش آمده در سرویس دهی FLAG ، 60 درصد ارتباطات کشور از طریق ترکیه برقرار میشود، یادآور شد: به جز فلگ آلمان دو شرکت EMEX و PCCW مشغول به سرویسدهی به کشور ما هستند.
یوسفپور ، افزود: ارتباطات زیرساخت در حال حاضر در کشور به صورت مطلوبی است و مشکل خاصی دیده نمیشود.
لازم به ذکر است، بند 7 ماده 30 قانون برنامه چهارم توسعه وزارت ارتباطات را مکلف کرده است تا با استفاده از آخرین فناوریها، سیستم مخابراتی کشور را به گونهای ایمن سازد که بر اثر بروز حوادث گوناگون این شبکهها مختلف نگردد.
- ۸۵/۰۵/۱۱