تهیه طرح تجاری 15ساله برای مخابرات
از میان 23 میلیون مشترک تلفن ثابت، 492 نفر و از 15 میلیون مشترک تلفن همراه، 18 هزار نفر اعلام کردهاند که نمیخواهند سهامدار شوند و ودیعهی آنها در نزد مخابرات باقی میماند.
صابر فیضی - مدیر عامل شرکت مخابرات ایران - در گفتوگو با (ایسنا)، با اعلام این خبر اظهار کرد: این اطلاعات را در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار خواهیم داد تا تصمیمگیری شود که آیا ودایع تبدیل به سهام میشود یا خیر که این امر بر اساس سیاستهای اقتصادی انجام خواهد شد.
او دربارهی آخرین وضعیت خصوصیسازی در مخابرات گفت: تمام فعالیتهایی که با سازمان خصوصی سازی و شرکت بورس و اوراق بهادار تهران انجام دادیم، بر اساس صورتهای مالی سال 84 بود. اما شرکت بورس در تیرماه تراز تلفیقی سال 85 را درخواست کرد که در حال حاضر در مرحلهی تهیه این تراز هستیم که بتوانیم به زودی در اختیار این شرکت قرار دهیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران دربارهی این که قیمتگذاری یا کشف قیمت چه زمانی برای سهام مخابرات در بورس انجام میشود، گفت: همزمان با ارایهی اطلاعات مورد نیاز شرکت بورس برای تحویل ترازهای مالی سال 85، قیمتگذاری سهام مخابرات نیز انجام خواهد شد و امیدواریم تا شهریورماه، 51 درصد سهام مخابرات به بخش خصوصی واگذار شود.
فیضی خاطر نشان کرد: اساسنامهی شرکت مخابرات ایران که این شرکت را از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل میکند در مجمع مخابرات تهیه و تصویب شده و به تایید سازمان خصوصی و شرکت بورس رسیده است که امیدواریم به زودی به تصویب هیات دولت نیز برسد.
او افزود: تکلیف شبکهی مادر یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت مشخص شده، اساسنامهی آن تهیه و از شرکت مخابرات ایران منفک و به صورت سازمان به وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات منتقل شده است.
وی خاطر نشان کرد: کارهای مربوط به صدور پروانه برای شرکت مخابرات ایران به عنوان اپراتور اول تلفن ثابت و همراه در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال انجام است و پیشنویس آن نیز تهیه شده است اما برای نهایی شدن آن در حال تهیه طرح تجاری 15 ساله برای ارایه به این سازمان هستیم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران دربارهی این که آیا شرکت مخابرات حق لیسانس پرداخت خواهد کرد، گفت: شرکت مخابرات به شکل معمول حق لیسانس پرداخت نخواهد کرد، بلکه وقتی سهام مخابرات در بورس عرضه میشود کل فروش آن به خزانهی دولت واریز میشود و درآمدی که از این طریق حاصل میشود بیش از ارزش سرمایهی دفتری مخابرات است، از این رو نیازی نیست شرکت مخابرات ایران حق لیسانس بپردازد زیرا این ارزش به دست آمده همان حق لیسانس مخابرات محسوب میشود.
- ۸۶/۰۵/۱۳