ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

توزیع سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی همراه اول

| شنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۰۱:۵۵ ب.ظ | ۲ نظر

در حالی که وزیر آموزش و پرورش توزیع سیم‌کارت در مدارس را کار درستی ندانسته، مدیر عامل همراه اول در خصوص بار حقوقی سیم‌کارت‌هایی که به نام دانش‌آموز و زیر سن قانونی سند می‌خورند، اطمینان خاطر داد.

وحید صدوقی در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به این سؤال که وزیر آموزش و پرورش توزیع سیم‌کارت‌های "دانش" همراه اول را در مدارس، بدون هماهنگی عنوان کرده و این برنامه را لغو شده دانسته اظهار داشت: توزیع این سیم کارت‌ها بدون هماهنگی وزارت آموزش و پرورش نبوده بلکه با هماهنگی این وزارتخانه انجام شده است.

مدیر عامل همراه اول افزود: وزیر آموزش و پرورش چنین مطلبی را اعلام نکرده‌ است.

وی تصریح کرد: سیم کارت دانش بر اساس طرحی با مدیر کل قرآنی وزارت آموزش و پرورش و مشاور وزیر بوده است که پس از انجام هماهنگی، قرارداد امضا شده و همراه اول طبق آن طرح قبول کرده که حامی این طرح باشد.

صدوقی افزود: این طرح امکانات بسیار خوبی برای استفاده از نرم‌افزار قرآنی و آموزش قرآن، برای دانش آموزان ایجاد می کند.

مدیر عامل همراه اول در پاسخ به این سوال که "به این ترتیب اجرای این طرح ادامه خواهد یافت"، گفت: در خصوص این طرح نظرات متفاوتی مطرح می‌شود؛ اما فعلا تمام محموله 12 میلیونی DVD قرآنی تحویل وزارت خانه شده و در حال توزیع در مدارس است.

خبرنگار فارس پرسید: این سیم‌کارت‌ها تنها به نام دانش‌‌آموز سند می‌خورد، با توجه به اینکه طبق قانون کشور ما افراد زیر 18 سال، از لحاظ قانونی نمی‌توانند مسئولیت حقوقی داشته باشند، به این ترتیب نیز نمی‌توانند مسئولیت تبعات احتمالی مالکیت سیم‌کارت و ‌از جمله مزاحمت‌های احتمالی را نیز بپذیرند. در خصوص این مورد، چه فکری شده است؟

صدوقی در پاسخ به این سوال، گفت: در هر صورت در خصوص سند خوردن سیم‌کارت به نام افراد، قوانین و مقررات رعایت شده است.

صدوقی گفت: در این موضوع، تمام قوانین و شرایط لازم که سیم‌کارت می تواند به نام فرد سند بخورد، رعایت شده و اگر سن فرد، قابل انتقال نباشد، سیم‌کارت به نام والدین سند می‌خورد.

خبرنگار فارس پرسید: به این ترتیب برای دانش‌آموزان دبستانی سیم‌کارت به نام فرد، سند نمی‌خورد؛ بلکه به نام والدین سند می‌خورد؟

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار اظهار داشت: اگر بخواهد بین دبستانی‌ها توزیع شود، می‌گویم که این موضوع رعایت شود.

خبرنگار فارس گفت: به غیر از دبستانی‌ها، تقریبا تمام دانش‌آموزان زیر 18 سال سن دارند.

صدوقی گفت: به نام والدین آنها سند می‌خورد.

وی تاکید کرد: در روش کار پیش بینی شده که قوانین و مقررات از جمله ارائه کارت ملی و کد ملی رعایت شود.

به گزارش فارس، روابط عمومی همراه اول در توضیح بیشتر به خبرنگار فارس، گفت: در طرح توزیع سیم‌کارت‌ دانش بین دانش‌آموزان، در مدرسه یک کارت به دانش‌آموز داده می‌شود؛ دانش‌آموز باید به همراه ولی خود، با به همراه داشتن این کارت و مدارک معتبر شناسایی خود و ولی، به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی همراه اول مراجعه کند؛ در دفتر خدمات ارتباطی، با تحویل کارت، به رایگان یک سیم‌کارت به نام دانش‌آموز سند خورده و تحویل داده می‌شود و مدارک سیم‌کارت‌ دانش‌آموز با مسئولیت ولی توسط ولی دانش‌آموز امضا می‌شود.

به این ترتیب سیم‌کارت‌های دانش به نام دانش آموز سند می‌ِخورند؛ اما پیش از آن، ولی دانش‌آموز مسئولیت حقوقی آن را بر عهده گرفته است.

  • ۹۱/۰۲/۰۲

نظرات  (۲)

به نظر منم سیم کارت واسه بچه مدرسه ای ها کار درستی نیست
به نظر من خوبه

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">