توسعه تالیا به ارتقای کیفیت منوط است
مدیرکل دفتر مشارکتهای بخش غیردولتی در شرکت مخابرات ایران گفت: ترجیح میدهیم توسعهی شبکه در سطح استانها به طور تدریجی انجام گیرد؛ یعنی پس از واگذاری به تعداد محدودی در یک شهر، شبکه را بررسی کرده و اگر از نظر کیفیت به نتیجهی مطلوبی رسیدیم، توسعه را ادامه میدهیم.
احمد علمایی در گفتوگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دربارهی وضعیت پروژهی
سیمکارتهای اعتباری (تالیا)، اظهار داشت: در حال حاضر 500 هزار مشترک در تهران از شبکهی تالیا سرویس پایه دریافت میکنند، اما به دنبال آن هستیم که با توجه به زمانبندی ارایه شده، تا پایان امسال تعهدات معوقه به نتیجه برسد و این شبکهی حداقل به دو میلیون مشترک سرویس ارایه کند.
او افزود: تعهدات در پروژهی تالیا از سوی مخابرات، بهصورت کامل و حداقل در بخش تجهیزات فیزیکی اجرا شده و لینکهای ارتباطی براساس درخواستهای تالیا تامین شده است و حتی برخی از درخواستها را علاوه بر تامین افزایش هم دادهایم.
علمایی ادامه داد: ارتباط با بخشها و شبکههای موجود مانند شرکت ارتباطات سیار نیز برقرار شده و تقریبا کارهای اولیه و نیازهایی که در این پروژه وجود دارد، برآورده شده است و به محض اینکه مشترکان جدید وارد شبکه شوند، این شبکه از نقطه نظر تعهدات کارفرما پاسخگو خواهد بود؛ همچنین تالیا، براساس زمانبندی ارایه شده، در حال تکمیل تجهیزات شبکه است و سعی دارد با توجه به روند توسعه که در شهرهای مختلف دارد، راهاندازی شبکه را در زمان مناسب انجام دهد.
او با بیان اینکه کیفیت شبکه مسالهی مهمی در فاز یک توسعه است، تصریح کرد: نمیخواهیم شبکه توسعه پیدا کند اما کیفیت خود را از دست دهد، بنابراین مذاکراتی با تالیا داریم تا بیشتر بر محور کیفیت شبکه متمرکز شوند و اگر قرار است این شبکه در محلی راهاندازی شود، باید توسعه براساس کیفیت موجود انجام شود تا مشترکان با کیفیت مناسب سرویس لازم را دریافت کنند.
وی با اشاره به این که در تهران کیفیت شبکه از سطح نسبی مناسبی برخوردار است، گفت: البته در حال حاضر این کیفیت پایینتر از آن حدی است که از تالیا در قرارداد درخواست شده است، همچنین علاوه بر آن که باید کیفیت سرویس پایه را ارتقا دهد، از آنها درخواست کردهایم تا سرویسهای متنوع را با توجه مواردی که در قرارداد ذکر شده ایجاد کنند.
او دربارهی برقراری ارتباط رومینگ با شبکههای داخلی گفت: براساس قرارداد، رومینگ با شبکههای داخلی از پایان توسعهی شبکه آغاز خواهد شد؛ یعنی پس از اینکه سیمکارتهای اعتباری به دو میلیون مشترک واگذار شد و فضای فرکانس مناطق مورد نظر را پوشش داد، ارتباط رومینگ نیز برقرار خواهد شد، بنابراین این امر قبل از آن میسر نخواهد شد.
علمایی دربارهی تغییر فضای فرکانسی تالیا تصریح کرد: در شرایط فعلی مشکل خاصی برای فضای فرکانسی این شبکه وجود ندارد و در هر محلی که تالیا درخواست کرده و راهاندازی شبکه را هم انجام داده، فضای فرکانسی مناسبی در اختیار آن قرار گرفته است.
او در ارتباط با اینترکانکشن، مبادلهی ترافیک مکالمهی اپراتور اول با تالیا، نیز گفت: در اینباره جلسات مکرری داشتهایم و با
توجه به اینکه در قرارداد بحثی دربارهی تنظیم توافقنامه براساس قواعد و استانداردها برقرار است، در حال تنظیم تفاهمنامه و قراردادی هستیم که به شکل عادلانه و مشخص سهم طرفین در آن ذکر شود و براساس توافقی که حاصل میشود، این امر در آیندهی نزدیک انجام خواهد شد.
علمایی در پایان خاطرنشان کرد: شبکهی تالیا به عنوان یک تجربهی نسبتا موفق در بخش خصوصی است؛ امیدواریم این تجربه با حمایتهایی که در این ارتباط انجام میگیرد، درنهایت به عنوان یک الگو در زمینهی راهاندازی شبکههای مخابراتی و حضور فعال بخش خصوصی در عرصههای سرمایهگذاری، مشارکت و بخشهای مختلف مدیریتی، فنی و مالی با بخش دولتی و به صورت یک تجربهی موفق محقق شود.
- ۸۵/۰۴/۰۹