ثبت تقاضا برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی
مشترکانی که از دریافت پیامک از سوی شرکت ها ویا دستگاههای دولتی ناراضی هستند می توانند با مراجعه به شرکت مخابرات و یا دفتر امور مشترکین تلفن همراه شماره خود را ارائه کنند، این شماره وارد فهرست سیاه می شود و دیگر هیچ پیامکی برای مشترک ارسال نمی شود.
دکتر داوود زارعیان مدیر روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران در گفتگو با موبنا با اشاره به اینکه پیامک های تبلیغاتی به طور قطع نباید در هر ساعت از شبانه روز ارسال شود،اظهار کرد : در صورتی که شرکت یا سازمان های دولتی خواستار ارسال پیامک های تبلیغاتی باشند طبق قاعده باید تا پیش از نیمه شب این پیامک ها را ارسال کنند .
وی افزود :در صورتیکه مشترکان تلفن همراه با بازرسی مخابرات تماس گرفته و یا نمونه پیامک را به سازمان بازرسی ارائه کنند ،این سازمان با شرکت یا دستگاههای متخلف برخورد می کند .
زارعیان تصریح کرد :پیامک هایی که از سوی شرکت های خصوصی و یا اپراتورهای خصوصی ارسال می شوند برای شرکت مخابرات قابل کنترل نیست و این شرکت تنها پیامک هایی را می تواند کنترل کند که از سوی شرکت یا دستگاههای دولتی ارسال شده باشند .
وی با اشاره به اینکه پیامک هایی که به صورت انبوه برای مشترکان تلفن همراه ارسال می شوند از سوی شرکت مخابرات ایران کنترل می شود ،خاطرنشان کرد :اگرمشترک یا مشترکانی از ارسال پیامک شکایت داشته باشند و به شرکت مخابرات مراجعه کنند، اپراتور مورد نظر نیز برای جلب رضایت مشترک و هماهنگی با وی فراخوانده می شود .
مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل شرکت مخابرات ایران یاد آور شد :از سویی دیگر مشترکانی که از دریافت پیامک از سوی شرکت ها ویا دستگاههای دولتی ناراضی هستند می توانند با مراجعه به شرکت مخابرات و یا دفترامور مشترکای تلفن همراه شماره خود را ارائه کنند، این شماره وارد فهرست سیاه می شود و دیگر هیچ پیامکی برای مشترک ارسال نخواهد شد .
- ۸۹/۰۳/۱۶