خط تولید CD در شهرک اشتهارد افتتاح شد
مدیرکل صنایع برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع ومعادن از آمادگی این وزارتخانه برای حمایت همه جانبه از توسعه صنایع الکترونیک و صنایع با فناوری نوین (های تک ) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی وزارت صنایع ومعادن،" محمود لیائی" در مراسم افتتاح خط تولید و چاپ لوح فشرده در شهرک صنعتی اشتهارد افزود: این وزارتخانه در راستای پشتیبانی از صنایع نوین سیاستهای خاصی را تدوین کرده است.
وی گفت: براین اساس سرمایه گذاریهای جدید در صنایع مختلف با توجه به دو محور، داشتن ارزش افزوده بالا و جلوگیری از سرمایه گذاریهای مجدد اشباع شده صورت می گیرد.
لیائی با اشاره به اینکه صنایع الکترونیک از ارزش افزوده بالایی برخوردار هستند ، تصریح کرد، به رغم توجه بیشتری که به دیگر صنایع از جمله صنایع خودرو سازی، سیمان، فولاد و... می شود ، توجیه فنی و اقتصادی این صنایع نیز بسیار مناسب است و می تواند حجم خوبی از سرمایه گذاریهای صنعتی را به خود اختصاص دهد.
وی راه اندازی طرحهایی از این دست را نشان دهنده پویایی بخش صنعت و تولید کشور دانست و افزود: با وجود برخی ظرفیتهای خالی در صنایع مختلف کشور، الکترونیک و صنایع وابسته به آن توانسته اند جایگاه خوبی را برای خود باز کنند، به طوریکه این صنایع با استفاده از تکنولوژی به روز و مدرن ، همگام با توسعه جهانی در حال پیشرفت وگسترش هستند.
لیائی ، ضمن تقدیر از تلاش دست اندرکاران راه اندازی این واحد صنعتی اظهار داشت، این واحد با داشتن مدرن ترین دستگاهها و استفاده از فناوری به روز می تواند جایگاه خوبی را در عرصه صنعت تولید لوح فشرده برای خود ایجاد کند.
مدیرکل صنایع برق، الکترونیک و فناوری اطلاعات وزارت صنایع ومعادن از مدیران این واحد صنعتی خواست تا با افزایش میزان و خطوط تولید، علاوه بر افزایش بازدهی خود، در استفاده از نیروی انسانی متخصص و جذب نیروی بومی حداکثر تلاش خود را بکنند.
وی گفت: با توجه به اینکه در حال حاضر از صدور پروانه تولید جدید برای تولید لوح فشرده جلوگیری به عمل آمده است ، انتظار داریم تولیدکنندگان علاوه بر افزایش کیفیت و کمیت محصولات خود بتوانند در زمینه بازاریابی داخلی وخارجی نیز به حد مطلوب برسند و سرمایه گذاریهای انجام شده همگی به سمت پر کردن خلاءهای موجود سوق پیدا کنند.
دراین مراسم همچنین، مهندس "برزو مختاری"، مدیر عامل صندوق حمایت از تحقیقات وتوسعه صنایع الکترونیک افزود: برای انتقال تکنولوژی، ایجاد اشتغال و افزایش صادرات نیازمند توجه بیشتر مسوولان هستیم.
وی با اشاره به اینکه این صندوق وظیفه ارایه تسهیلات به صنعتگران را برعهده دارد، تصریح کرد، به رغم این وظیفه خطیر، منابع مالی کافی و مورد نیاز در این خصوص به صندوق تعلق نیافته، بطوریکه کمبود منابع مالی مناسب، مشکلات فراروانی را در زمینه پرداخت تسهیلات بوجود آورده است.
مختاری از مسوولان ذیربط خواست تا با گردش مالی مناسب این صندوق موجبات سرعت بخشیدن به توسعه سرمایه گذاریهای صنعتی را فراهم کنند.
مدیر عامل صندوق حمایت از تحقیقات وتوسعه صنایع الکترونیک همچنین از حمایت این صندوق برای راه اندازی این واحد صنعتی خبر داد.
بر اساس این گزارش،این کارخانه با سرمایه گذاری بیش از 20 میلیارد ریال و اشتغالزایی20 نفر، با همکاری شرکت آلمانی مورد بهره برداری قرار گرفت.
- ۸۸/۱۲/۲۴