درج نماد معاملاتی همکاران سیستم در فرابورس
آی تی آنالیز - شرکت فرابورس با انتشار اطلاعیهای اعلام کرد که شرکت همکاران سیستم پس از احراز کلیه شرایط پذیرش از ۲۲ شهریور ۹۰ به عنوان چهل و چهارمین نماد معاملاتی (بیست و ششمین شرکت در بازار اول) در فهرست نرخ های فرا بورس درج شده است.
در این اطلاعیه همچنین تاریخ برگزاری جلسه هیات پذیرش اول تیرماه ۹۰ ، نماد معاملاتی سیستم، گروه رایانه و فعالیتهای وابسته به آن، و زیرگروه مشاوره و تهیه نرم افزاراعلام شده است.
بنا بر این اطلاعیه امیدنامه شرکت همکاران سیستم در بخش اوراق بهادار پذیرفته شده قابل مشاهده است همچنین صورتهای مالی و سایر اطلاعات شرکت همکاران سیستم از طریق شبکه کدال ( سیستم جاتمع اطلاع رسانی ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار) www.codal.ir در دسترس است.
همکاران سیستم امروز طی مراسمی با حضور خبرنگاران و سهامداران این شرکت، ورود رسمی به فرابورس را اعلام کرد.
شهریار رحیمی، مدیرعامل همکاران سیستم درباره ورود این شرکت به فرابورس گفت: همکاران سیستم برای ورود به بازار سرمایه، روز 28 شهریورماه سهام خود را در بازار اول فرابورس عرضه میکند.
به گفته رحیمی در اولین مرحله، همکاران سیستم تصمیم دارد 5 درصد کل سهام خود را عرضه کند که این سهام عمدتا توسط شرکت سرمایهگذاری آیندهنگر دانا به عنوان یکی از سهامداران عمده شرکت و از طریق کارگزاری آگاه عرضه میشود.
شرکت همکاران سیستم در اول تیرماه سال جاری با 200 میلیارد ریال سرمایه، در بازار اول فرابورس پذیرفته شد و با نماد معاملاتی «سیستم» در فهرست نرخهای بازار پایه فرابورس ایران قرار گرفت.
همکاران سیستم هم اکنون بزرگترین شرکت نرمافزاری کشور، با بیش از 24 سال سابقه فعالیت مؤثر و با بهرهمندی از 1100 نفر نیروی کارآمد است و تاکنون به بیش از 7500 شرکت، محصولات و خدمات تخصصی ارائه داده است.
اعلام رسمی حضور در فرابورس
بر اساس این گزارش در نشست مطبوعاتی که امروز با حضور مدیران شرکت همکاران سیستم، مدیران فرابورس و خبرنگاران حوزه بورس و فناوری اطلاعات در محل این شرکت برگزار شد، حضور رسمی همکاران سیستم در بورس اعلام و به پرسشهای خبرنگاران پاسخ داده شد.
محمود نظاری، رییس هیئت مدیره همکاران سیستم، در ابتدای سخنان خود در این نشست با اشاره به روند صعودی مستمر شرکت از آغاز فعالیت آن تا کنون گفت: در 10 سال اخیر ما همواره حاشیه سودی در حدود 32 درصد داشتهایم که این پایداری سود، نشان از امنیت این شرکت برای سرمایه گذاری دارد. امسال نیز بر اساس برنامهریزیهای دقیق انتظار داریم در کنار حفظ حاشیه سود قبلی، رشد بیش از 30 درصدی در سود شرکت داشته باشیم.
نظاری در بخش دیگری از سخنان خود به سرمایهگذاریهای سنگین سالهای اخیر این شرکت برای پیادهسازی روشهای کارآمد و تولید محصولاتی نو از جمله تولید محصولات نسل سوم برای کسبوکارهای بزرگ و خیلی بزرگ و سبد محصولات سپیدار برای کسبوکارهای کوچکتر گفت: ما با این کار جهت حرکتی را ترسیم میکنیم که مسیر آینده صنعت نرمافزار ایران را میسازد. شرکت این سرمایهگذاریها را با اتکا به قدرت درآمدزایی سبد محصولات فعلی خود انجام داده و اطمینان داریم با اضافه شدن این محصولات جدید روند رشد ما شتاب بیشتری خواهد یافت.
همکاران سیستم مجموعه تخصصی توانمندی شامل 59 شرکت است که با 7500 مشتری و بیش از 1100 سرمایه انسانی متخصص و کارآمد در تمام نقاط ایران حضور دارد.
محمود نظاری رییس هیات مدیره شرکت همکاران سیستم با ارایه گزارشی از زمان تاسیس تا زمان حال این شرکت گفت: شرکت همکاران سیستم در سال 66 به همت سه نفر از کارآفرینان مصمم و با هدف تامین نیازهای مدیریتی بنگاه های اقتصادی کشور از طریق بکارگیری راهکارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات و با 8 نفر نیرو تاسیس شد.
به گفته نظاری مجموعه همکاران سیستم امروز متشکل از 6 شرکت تخصصی 24 شرکت منطقه ای و 28 شرکت تحت لیسانس است که در مجموع با 1100 نفر نیرو به بالغ بر 7500 بنگاه دولتی و خصوصی خدمات ارایه می کنند.
وی ادامه داد: سرمایه این شرکت در سال 89 رقمی معادل 200هزار میلیون ریال بوده و مجموع ارزش روز دارایی های ثابت مشهود این شرکت 500 هزار میلیون ریال برآورد شده است. همچنین شرکت همکاران سیستم سود خالص 13 میلیاردتومانی را برای سال جاری خود پیش بینی می کند.
رییس هیات مدیره شرکت همکاران سیستم در پاسخ به حجم و ارزش ریالی بازار ERP (زمینه اصلی فعالیت این شرکت) وضعیت رقبا و دورنمای رشد این شرکت گفت : تعداد مراجعه کنندگان و متقاضایان خدمات ERP همچنان روبه رشد است، در این خصوص باید بگویم حتی اگر تمام همکاران ما نیز قویاً کنار هم قرار گیرند بعید می دانم بیشتر از یک پنجم این بازار را پاسخگو باشند.
وی در خصوص حجم تقریبی بازار نرم افزار کشور گفت: همکاران سیستم برای سال جاری 50 میلیون دلار فروش پیش بینی می کند و به شکل غیر رسمی حجم بازار می تواند 30 تا 40 برابر این عدد باشد.
نظاری با اشاره به این که تعداد شرکت های داخلی که قادر به ارایه این خدمات هستند زیاد نیست گفت: اگر شرکت ها در بازار داخلی عرضه مناسبی نداشته باشند، در صورت ورود رقبای خارجی شرایط خوبی نخواهند داشت.
وی با اعلام آمادگی همکاران سیستم برای تبدیل هاب نرم افزاری منطقه، از آمادگی شرکت متبوع خود برای همکاری با شرکت های بزرگ دنیا اشاره کرد و گفت: همکاران سیستم بزرگترین شرکت نرم افزاری خاورمیانه است که تنها رقیب این شرکت در منطقه شرکت لوگو در ترکیه است که یک سوم حجم همکاران سیستم را دارد، از این رو ما از کشور ترکیه و سایر کشورهای منطقه پیشرفته تر بوده و اگر شرکت هایی همچون SAP و اوراکل قصد ورود به ایران را داشته باشند می توانیم همکاری خوبی داشته باشیم.
نظاری سخنان خود را اینگونه پایان داد: ما امروز پس از سالها موفقیت در بازار IT، میخواهیم در معرض محک بازار سرمایه قرار بگیریم. معتقدیم که با امکانات، توانمندیها و برنامههای فکر شده خود سرمایهگذاری مطمئنی برای شما فراهم خواهیم کرد.
بر اساس این گزارش شرکت همکاران سیستم در نظر دارد 10 درصد از سهام خود را به صورت شناور به فرابورس عرضه کند.
شرکت همکاران سیستم یک شرکت نرم افزاری است که تجربه چندین ساله در بخشهایی نظیر اتوماسیون اداری، راهکارهای جامع مالی، سیستم اطلاعات مدیریت و تکنولوژی تولید نرم افزار دارد.
وزارت امور خارجه، وزارت مسکن و شهرسازی سابق، وزارت جهاد و کشاورزی، شرکت ملی گاز، سازمان ثبت احوال کشور، شرکت نفت پاسارگارد، شرکت توانیر، سازمان بهزیستی کشور، شرکت بیمه ایران و ... از جمله مشتری های شرکت همکاران سیستم به شمار می روند.
در همین رابطه :
همکاران سیستم وارد فرابورس شد
آمادگی همکاران سیستم برای ورود به بورس
همکاران سیستم برترین برند نرم افزار ایران شد
- ۹۰/۰۶/۲۳