دستور یکماهه وزیر ارتباطات برای ارایه آمارهای استانی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خطاب به همه مدیران استان ها تاکید کرد: تا یک ماه آینده آمار دقیقی از حوزه ارتباطات در شهرستان ها و روستاهای استان خود به تفکیک ارایه کنند تا کمبودها و مشکلات مناطق مختلف به صورت شفاف احصا و برای رفع آنها اقدام شود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آذری جهرمی در نشست مدیران ICT استان ها با اشاره به اینکه ساختار کنونی ادارات کل استان ها ، مناسب نیست ، گفت : انتظاراتی که ما در استان ها داریم با این ساختارها تناسب ندارد.
وی با اشاره به اهدافی که در برنامه ششم توسعه برای بخش ICT در نظر گرفته است ، خاطر نشان کرد : ارزش زیربخش مخابرات سالانه باید 19.4 درصد رشد داشته باشد و در طول 5 سال در یک توسعه متوازن 2.5 برابر شود و همچنین سالانه 100 هزار شغل در این حوزه ایجاد شده که تمام این آمار نشان می دهد که در پایان برنامه ششم توسعه ، به 5 برابر وضع موجود برسیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد : برای رسیدن به این اهداف نیاز به مدیر مطلع نسبت به عرصه بازار در استان ها داریم که از مشکلات و وضعیت کل شهرستان ها و روستاها استان خود آگاه باشد و همچنین آمار درآمد اپراتورها و تعداد کاربران آنها در شهرستان ها و سرانه هزینه هر فرد برای ارتباطات را به تفکیک و دقیق ارایه دهد.
وی با اشاره به وجود 8300 باجه پست بانک در کل کشور، افزود : با این وجود هنوز 30 درصد مناطق کشور مجهز به باجه پست بانک هستند و در 70 درصد مناطق ایران پست بانک حضور ندارد که این اقدام نیاز به اراده و عزم جدی دارد.
آذری جهرمی با تاکید بر اینکه مدیران ICT استان ها نسبت به مردم استان خود مسوول هستند ، اظهار داشت : تمام مسائل و مشکلات استان ها در حوزه ارتباطات را بازگو کنید و تصمیمات مناسبی، برای حل این مشکلات اتخاذ شود .
وی خطاب به همه مدیران استان ها تاکید کرد: تا یک ماه آینده آمار دقیقی از حوزه ارتباطات در شهرستان ها و روستاهای استان خود به تفکیک ارایه کنند تا کمبودها و مشکلات مناطق مختلف به صورت شفاف احصا و برای رفع آنها اقدام شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه رونق کسب و کارها شعار اصلی ما در این دوره است ، افزود : برای ایجاد کسب و کارها ضرورت دارد که زیرساخت های ارتباطی کامل شود و اگر در روستاها زیرساخت های ارتباطی کامل نباشد به این معنی است که بخشی از مردم را از بازار ICT خارج کرده ایم.