ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دستگیری مرد زن‌نما در اینترنت

| دوشنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۱، ۰۲:۱۶ ب.ظ | ۰ نظر

مرد کلاهبرداری که در اینترنت خود را به عنوان زن معرفی و از مردم اخاذی می کرد شناسایی و دستگیر شد.

سرهنگ عرفانی رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی بیان داشت: با شکایت فردی مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی ، ﻤﺄموران تحقیقات خود را آغاز کردند . طی تحقیقات مقدماتی انجام شده از شاکی مشخص شد با خانمی در محیط یکی از سایت‌های اجتماعی آشنا شده و پس از مدتی از طریق تبادل پیام و تماس تلفنی اعتماد شاکی را جلب کرده و با طراحی سناریوی کلاهبردارانه خود عنوان می‌کند که نیاز به پول دارد و شاکی با توجه به اعتماد کامل به شخص مورد نظر پول را از طریق عابر بانک به حساب نامبرده منتقل می کند و متعهد می شود پس از مدتی آن را باز گرداند. اما پس از گرفتن پول دیگر جواب پیام‌ها و تلفن شاکی را نمی‌دهد.

به گزارش مهر کارشناسان پلیس فتا طی بررسی‌های فنی و تخصصی متوجه جعلی بودن عکس مورد نظر شده و نهایتاً مشخص شد که متهم مردی کلاهبردار است که خود را به عنوان خانم معرفی و حتی در مکالمات تلفنی نیز با صدای زنانه صحبت می کرده است. طبق تحقیقات نهایی متهم شناسایی و دستگیر شد.

معاونت اجتماعی پلیس فتا ناجا در این خصوص به کاربران صفحات اجتماعی هشدار داد: که هیچ‌گاه به افرادی که از طریق اتاق گفتگو با آنها آشنا می‌شوید اعتماد نکنید، زیرا در این فضا به راحتی می‌توان با چهره‌های دیگر و یا حتی جنسیتی متفاوت باب آشنایی را باز کرد و راهی برای کلاهبرداری و یا حتی اخاذی باز کرد. زیرا در فضای مجازی هویت‌ها می‌توانند واقعی نباشند.

  • ۹۱/۰۲/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">